Jesús Quintero reapareix per denunciar la censura que va patir a TVE: “Van voler destruir-me”

El mític periodista reconeix que ha patit moltes depressions i problemes econòmics molt greus

Jesús Quintero ha reaparegut en una entrevista plena de titular bomba. A punt de fer 81 anys, el mític periodista s’ha sincerat a Vanity Fair com mai no havia fet davant de Joana Bonet, mare d’una de les seves filles. Va tocar el cel en la professió, però aquests últims anys ha estat completament desaparegut. Ara sabem que va traslladar-se al seu poble natal de Huelva fa quatre anys i que allà va tornar a casar-se: “No he desmentit la meva decadència perquè visc allunyat de tota mena de soroll. No sóc venjatiu, però… tantes coses han dit de mi?”.

S’havia dit que el locutor havia patit diverses depressions, el que ara reconeix: “Vaig haver de prendre liti per entrevistar a Alfonso Guerra en la Moncloa. Jo era a terra, amb una depressió profunda, però no volia anul·lar l’entrevista. Has de ser molt bon simulador… El que jo era, perquè no es va adonar de res”. També s’ha parlat molt dels problemes econòmics que hauria travessat: “Sí, vaig fer molts diners i aquests em van cremar les mans. Perdre diners no ha estat una tragèdia perquè vaig pagant els deutes… Els bancs s’han portat bé amb mi. El problema va ser que vaig cometre l’error d’invertir 400 milions de pessetes (gairebé dos milions i mig d’euros) en diversos negocis que van acabar en mans d’altres”.

Un dels pitjors moments arribaria el 2007: “TVE em va censurar l’entrevista que vaig fer a José María García i va trencar el meu contracte. Em van dir que la censuraven perquè García criticava a Florentino. Jo li vaig preguntar si algú els havia pagat per fer-me fora i em van dir que sí… Van anar darrere meu per destruir-me”.

Jesús Quintero concedeix una entrevista a Vanity Fair

Amb totes aquestes polèmiques enrere, Jesús Quintero reconeix que espera la mort sense por: “Ara estic retirat i tranquil. Crec que la mort està ben pensada perquè si fóssim immortals ho deixaríem tot pel segle següent. El pas del temps ens situa”. Una entrevista que torna col·locar el periodista en primera línia mediàtica.

Comentaris

    M'importa una merda 22/07/2021 6:51 pm
    M'importa una merda el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb que s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs tota aquesta colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paràsits que viuen de sortir a la tele

Nou comentari