Jesús Mariñas va ser un dels col·laboradors estrella de la premsa rosa espanyola durant molts anys. El periodista ara té molt més temps lliure, per la qual cosa es dedica a viatjar i gaudir de les seves aficions. La setmana passada va posar rumb a Santo Domingo amb el seu marit per acudir al festival internacional de cinema ‘Cana Dorada’. El problema? Que la Interpol va retenir Mariñas a l’aeroport.

Així ho explica en exclusiva ‘Diez Minutos’, que porta la història a la portada. El treballador de la Interpol hauria comunicat al periodista que el seu passaport tenia anomalies i que havia de ser retingut fins que fessin una sèrie de comprovacions.

Jesús Mariñas, a la portada de 'Diez Minutos'

Jesús Mariñas, a la portada de ‘Diez Minutos’

És per això que van haver de passar unes hores a l’aeroport plenes d’incertesa i pors, ja que no sabien què estava passant. Finalment van deixar-lo sortir, encara que es van quedar el passaport uns dies i van obligar a anar a recollir la documentació a l’ambaixada espanyola.

Un ensurt que va afectar molt el periodista del cor: “Mai no havia viscut un ensurt així i mira que viatjo molt. Em vaig sentir com a una pel·lícula de James Bond, una pel·lícua d’intriga només per intentar entrar a Santo Domingo amb un passaport que mai no vaig creure incorrecte ni il·legal. El treballador d’emigració em va dir que se’l quedava perquè tenia anomalies…”.

El problema? Sembla que Mariñas havia perdut el passaport, i en anar a recollir el nou abans de viatjar, no es va fer bé la declaració internacional en la qual es confirmava. “Vaig sentir sorpresa i després ràbia, però també indignació. Finalment m’ho vaig prendre amb filosofia, perquè era una cosa inèdita que em va costar digerir”.

Jesús Mariñas  Telecinco

Telecinco

Un cop superat el problema, van poder gaudir d’uns dies de platja i relax molt necessaris. 

 

Nou comentari