El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jesús Mariñas anuncia que té càncer de bufeta: “Ho superaré”
  • CA

El popular periodista del cor Jesús Mariñas acaba d’anunciar que té càncer de bufeta. Ho ha fet en una entrevista a la revista ‘Diez Minutos‘, on confessa: “Tinc càncer de bufeta i el superaré”. A més, relata tot el que li ha passat des que fa una mica més de dos mesos li van donar el diagnòstic, i afegeix que la seva reacció en rebre la notícia va ser encongir-se d’espatlles “perquè cal admetre-ho i cal lluitar i superar-ho”.

Això sí, no oculta que la paraula càncer li fa por. “Per a mi dir que tinc càncer és com dir que em moriré demà. Jo sóc d’una altra època i tinc una altra mentalitat, m’espanta la paraula càncer. Crec que això li passa, sobretot, a la gent de la meva generació”, admet.

“Estic segur que sortiré d’aquesta”, afirma el periodista, que en l’entrevista se sincera i parla de la seva malaltia amb serenitat malgrat ser un moment delicat de la seva vida. Sobre si té por a la mort, contesta rotundament que no. “No, i penso molt en la mort. Però no li tinc por perquè mai l’he passat. Quan em toqui ja t’ho podré dir”, afirma.

Jesús Mariñas Telecinco

Alhora, sap que al seu costat té al seu marit, Elio, que “és la persona fonamental en la meva vida”. Segons Jesús Mariñas, d’Elio ha après a no emprenyar-se tant per les coses i “a ser més comprensiu, a entendre millor a la gent”. És més, destaca que ell és molt impulsiu, però que gràcies al seu marit ha après a contenir-se.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa