El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tensió a TVE: Jesús Cintora, atacat per una companya que assegura estar “farta” d’ell
  • CA

Jesús Cintora està d’enhorabona. La renovació del seu magazín a TVE l’ha retornat a primera línia mediàtica, el que s’accentua quan es baralla amb els tertulians com ha passat aquest dimecres.

A Las cosas claras es feien ressò d’una protesta de treballadors de l’hostaleria de Toledo i Albacete en la qual es demanaven mesures més flexibles, similars a les vigents en la Comunitat de Madrid. Una de les col·laboradores del programa, Gloria Martos, ho criticava obertament: “Això és demagògia. El que no pot ser és que quan reclamen més ajudes també demanin pagar menys impostos. S’ha de fer pedagogia perquè cadascú pagui en funció del que ingressa”.

En canvi, una altra tertuliana, Carmen Remírez de Ganuza, els donava suport: “És que és això, si els abaixessin els impostos, no demanarien ajudes directes”. Les dues començaven a apujar el to, el que forçava al presentador a posar pau: “Respondrà de seguida Carmen, però joder, t’has quedat com El pensador de Rodin”.

Una tertuliana esclata contra Jesús Cintora en directe / TVE

Un toc d’atenció que no feia gens de gràcia a la col·laboradora: “No, has dit que calli i callaré perquè estic farta de discutir amb tu”. Una tensió evident que escalfava encara més l’ambient: “Respondràs, no pateixis, jo no discuteixo…”, deia el presentador abans de donar pas a un reporter i obviar la petició de la companya.

El moment s’ha fet viral a Twitter, amb desenes de comentaris destacant la mala relació entre ells.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa