Jesús Calleja: “Crec que he tingut coronavirus i és fotut de c…”

Jesús Calleja va estar malalt durant el Dakar el passat mes de gener, una mena de grip molt forta que ara s’adona que podria haver estat coronavirus perquè sentia els mateixos símptomes. 

“Sabrem si l’hem passat quan hi hagi resultats de les anàlisis serològiques de la sang, que et diuen si has tingut aquest virus en algun moment de la vida. Un metge em va dir que semblaven els símptomes de la grip A, estava tan fet merda que no et pots imaginar. El dia que vaig començar a sentir-me malament el meu fill em va atendre a l’habitació perquè jo no tenia forces ni per vestir-me i baixar”, assegura.

Una malaltia que ràpidament es va contagiar entre els membres del seu equip, el que dona més arguments per pensar que podria haver estat el Covid-19: “Tots els meus mecànics, tots amb la mateixa febra i calfreds. No podien ni seure. Allò era fotut de collons. Va durar deu o onze dies. Tenia molta febre, no sé com vaig poder acabar el rally. El meu copilot tenia tanta tos seca que va acabar per perdre la veu”.

Jesús Calleja   Cuatro

Jesús Calleja / Cuatro

Però, a més a més, també va notar coses rares en anar de ventre: “Un dia vaig espantar-me perquè tenia diarrea. Fins i tot vaig deixar anar una matèria fosforescent molt estranya”. El presentador podria haver estat un dels primers contagiats del virus, pel que pensa.

Nou comentari