Primeres fotos de Julia Janeiro, filla de Jesulín i Campanario: portada d’una revista als 18 anys

Es publiquen per primer cop imatges de la cara de la filla gran de l'exmarit de Belén Esteban

Ha arribat un dels moments més temuts per a Jesulín de Ubrique i María José Campanario. La seva filla gran celebra aquest cap de setmana el 18è aniversari, data en la qual deixa de tenir la protecció legal que impedia a les revistes publicar fotografies de la seva cara. La revista ¡Hola! s’ha avançat i ha col·locat la primera imatge de la jove en la seva portada.

Julia Janeiro, sense pixelar a la portada de la revista ¡Hola!

La filla de l’exmarit de Belén Esteban pretén convertir-se en influencer, el que demostra en el seu perfil d’Instagram. Amb gairebé 70.000 seguidors, la noia s’enfronta als primers dies d’expectació mediàtica.

Els més tafaners ja poden posar cara a la filla gran del matrimoni. Julia, amb els cabells llargs i molt negres, demostra gran afició per la moda. Estudia a Madrid, per la qual cosa viu fora de la finca familiar d’Ambiciones.

La jove comença una nova vida amb els paparazzi perseguint-la i buscant més informació sobre la seva vida privada. Caldrà veure si la noia abraça aquest huracà mediàtic o si opta per passar desapercebuda.

Nou comentari