Treuen a la llum els draps bruts de la filla de Jesulín i Campanario: “Ha passat una nit al calabós”

Una botiga hauria denunciat la jove, que hauria hagut d'anar a comissaria amb només 16 anys

Des que fes els 18 anys, que la premsa del cor va boja buscant els draps bruts de Julia Janeiro. La filla de Jesulín i María Jesús Campanario protagonitza les portades de les revistes, a les que concedeix declaracions sobre la seva vida personal desconegudes fins ara.

La seva infància no va ser fàcil per culpa de l’assetjament escolar que va patir: “Els meus pares van haver d’intervenir. Ho vaig passar molt malament per culpa de molta gent de dins i de fora de l’escola fins que em van canviar a un altre centre. Tot i això, he après molt”.

Aquest dijous ha intervingut a Sálvame una de les seves antigues amigues, Claudia: “Jo era la seva millor amiga, però m’ha decebut perquè ha començat a sortir amb el meu ex. Jo els vaig presentar i mira… Ara m’ha pres el meu primer amor, el meu xicot. Julia no parla amb ningú de Jérez. Sempre ha volgut ser anònima i això l’aclaparava molt. És una noia molt estranya… És bona en el fons, però estranya perquè mai no s’ha fiat de ningú”. La jove explica que és cert que la filla de Jesulín rebia insults per part d’alguns companys de classe: “Es portaven malament amb ella i es reien del seu físic”.

Fes clic en la imatge per veure el vídeo / Telecinco

I d’una examiga ressentida, a un col·laborador de Sálvame que revelava que Julia hauria estat retinguda per la policia: “M’expliquen que quan tenia 16 anys la van enxampar a ella i a una altra persona amb begudes esperitoses a la bossa. Va haver d’anar a comissaria i passar la nit al calabós, tinc la denúncia en el meu poder”.

Una adolescent que comença a ocupar portades i titulars escandalosos.

Nou comentari