El mític actor Jeff Bridges revela que té càncer

L'actor, guanyador d'un Oscar i protagonista de 'El gran Lebowski', ha anunciat que pateix un limfoma

Jeff Bridges ha emès un comunicat aquesta matinada en el qual revela que pateix càncer. El mític actor, guanyador d’un Oscar i un Globus d’Or, gaudeix d’una trajectòria cinematogràfica increïble. Conegut per Corazón rebelde i El gran Lebowski, l’americà s’enfronta a una lluita contra un limfoma

Jeff Bridges a 'El gran Lebowski'

Jeff Bridges a ‘El gran Lebowski’

Ha pres un dels seus personatges més icònics, El Nota, en un escrit que ha preocupat molt els seus seguidors encara que deixa clar que el pronòstic és millor del que sembla: “Com diria El Nota, nova merda ha sortit a la llum. M’han diagnosticat un limfoma. Encara que és una malaltia greu, em sento afortunat de tenir un gran equip de metges i el pronòstic és bo. Estic començant el tractament i us aniré informant sobre l’evolució. Estic profundament agraït per l’amor i el suport de la meva família i amics. Gràcies per les vostres oracions i bons desitjos”. 

El que més ha cridat l’atenció, però, és que aprofités aquest anunci per demanar als ciutadans americans que votin a les eleccions: “I ara que tinc la vostra atenció, si us plau, recordeu anar a votar perquè estem tots units en això”. 

 

Els crítics el consideren com un dels actors amb més talent de la seva generació, el que demostren el centenar de pel·lícules en les quals ha actuat. Ara farà una aturada en la seva carrera per centrar-se en combatre aquest tipus de càncer que afecta el sistema immunitari. 

Nou comentari