El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’actor James Franco confessa que és addicte al sexe
  • CA

Anys després de ser acusat de suposats abusos sexuals, James Franco ha parlat obertament sobre el tema durant la seva participació en un podcast als Estats Units, el de The Jess Cagle de SiriusXM, tal i com recull Telecinco. Durant l’entrevista l’actor va reconèixer la seva addicció al sexe i va admetre que va tenir relacions sexuals amb algunes estudiants de la seva antiga escola de teatre.

Cinc dones, quatre de les quals eren antigues estudiants de la seva escola de teatre, van acusar a James Franco de suposats abusos sexuals en un dur article publicat pel diari Los Angeles Times al gener de 2018. Una d’elles, Sarah Tither-Kaplan, va afirmar que Franco “va abusar del seu poder explotant a les dones no famoses amb les quals treballava amb el pretext de donar-lis oportunitats“.

L’actor James Franco | Instagram James Franco

Franco, però, no va admetre els abusos, sinó que va afirmar que ficar-se al llit amb les seves alumnes en aquell moment era “un acte acordat entre dos adults”. Tot i així, admet que això “va estar malament, i mai hauria d’haver passat“. “Suposo que en aquest moment, el meu pensament era que si era consensuat, estava bé”, admet.

“No volia fer mal a ningú”, ha dit l’actor durant l’entrevista, en la qual ha justificat el seu silenci durant tot aquest temps. “L’any 2018 va haver-hi algunes denúncies sobre mi i, en aquell moment vaig pensar que havia de quedar-me callat. Havia de fer una pausa. No semblava el moment adequat per a dir res. Hi havia gent que estava molesta amb mi i necessitava escoltar“, va afegir.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: JMES a desembre 25, 2021 | 05:20
    JMES desembre 25, 2021 | 05:20
    "donar-lis oportunitats", segur?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa