El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jaime Peñafiel: “L’exili de Joan Carles és una victòria de Letícia i Sánchez”
  • CA

Jaime Peñafiel també ha volgut donar la seva opinió sobre la decisió del rei Joan Carles d’abandonar Espanya. El cronista reial ha concedit una entrevista a ‘Cuatro al día’ en la qual s’ha mostrat molt crític amb aquesta marxa. Considera que el rei Felip s’ha equivocat en acceptar que “expulsin d’aquesta manera” el seu pare: “No calia. Joan Carles no es mereixia això, a més a més d’una manera tan vergonyosa. Del que no s’adona és que no estan anant contra el seu pare, sinó contra ell també i contra la monarquia. Si no ho accepta, és perquè no li funcionen les neurones”.

“Felip, que ha demanat moltes vegades que es respecti la presumpció d’innocència, no ho va fer el passat març quan va retirar l’assignació al pare. Ara s’ha vist pressionat i ho pagarà molt car“, vaticina Peñafiel. Segons el periodista, són tres forces les que estan darrere d’aquest anunci: “Això ha estat un triomf de Pedro SánchezPablo Iglesias i Letícia. Felip ha acceptat les pressions de la Moncloa”.

Jaime Peñafiel a 'Cuatro al día' Cuatro

Jaime Peñafiel a ‘Cuatro al día’ / Cuatro

I prossegueix: “Jo el que vull és denunciar el silenci de Felip i de la família reial. Les seves filles han estat incapaces de defensar el pare. La infanta Elena, de fet, està a Mallorca amb la seva mare. Però hauria d’estar aquí defensant el seu pare. Al rei l’han deixat sol, l’han abandonat. I per què la reina Sofia no apareix en el comunicat? S’ha rentat les mans i es queda a Mallorca. Quan mori el rei Joan Carles, Felip plorarà llàgrimes de sang perquè el que ha fet amb el seu pare no té perdó de Déu”.

I d’aquí, a posar èmfasi en la part de culpa que té la reina Letícia: “Ella és una de les responsables. S’està fregant les mans perquè s’ha unit a Moncloa per expulsar el rei d’Espanya. Han estat injustos. Letícia mai no ha tingut bona relació amb Joan Carles. Durant un temps, ella s’alegrava dels mals del seu sogre”. Unes declaracions molt controvertides que de ben segur que no són les úniques que pronuncia sobre el tema. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa