El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jaime Peñafiel, fulminant: “Felip i Letícia són uns provocadors”
  • CA

Jaime Peñafiel es recupera després d’haver estat molt greu per culpa del coronavirus. El cronista reial ha tornat a la feina i a la rutina, el que ha permès que un reporter d’Europa Press el trobés a la sortida d’un restaurant. Ha concedit una petita entrevista en la qual s’ha posicionat a favor del rei Joan Carles.

“El rei Felip té tota la culpa dels escàndols que esquitxen ara el rei Joan Carles. Si ara es demana investigar l’emèrit, és perquè Felip VI va emetre el comunicat aquell en el qual condemnava públicament el seu pare, va fomentar que passés això”, reflexiona Peñafiel. Què opina sobre els rumors d’un possible exili de Joan Carles a la República Dominicana? Que no té cap mena de sentit: “És clar que no s’exiliarà. Per què hauria de fer-ho? Totes aquestes acusacions acabaran en res. Com ha de marxar?”. 

Considera que la gira que estan fent per Espanya Felip i Letícia és una “autèntica ximpleria”. Ha carregat contra ells i els ha titllat de “provocadors“, ja que considera que és una ofensa que estrenessin un Mercedes de mig milió d’euros durant la visita a un dels barris més pobres de Sevilla: “Això no es pot fer, és una provocació passejar-se per un dels barris més pobres del país amb un cotxe així”. 

Jaime Peñafiel / Europa Press

No content amb això, ha volgut posicionar-se a favor d’Iñaki Urdangarin. L’exduc de Palma ha rebut una molt bona notícia aquesta setmana, que podrà gaudir d’un nou permís penitenciari. Un gest que no agrada als detractors però que Peñafiel considera que és lògic: “Escolta, si han deixat en semi llibertat els de l’1 d’octubre catalans, doncs al pobre Iñaki també”. 

Unes declaracions allunyades de l’opinió pública majoritària i que demostren que Jaime Peñafiel no té vergonya a dir el que pensa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa