Jaime Martínez Bordiu revela com va ser el lliurament de les claus del Pazo de Meirás a l’Estat

Dijous passat els hereus del dictador Francisco Franco sortien del Pazo de Meirás per última vegada

Dijous passat els hereus del dictador Francisco Franco sortien del Pazo de Meirás per última vegada i, després d’una llarga lluita per defensar com a seva legítimament la residència d’estiueig del dictador, la família Franco-Martínez Bordiu es va veure obligada a lliurar les claus de la seva propietat més emblemàtica a l’Estat.

L’advocat de la família, Luis Felipe Utrera Molina, ha titllat d'”inadmissible” la sortida de la família del Pazo, que ha qualificat com a “circ mediàtic“, ja que la sentència que els obliga a tornar la propietat a l’Estat encara no és ferma. El lletrat sosté que, si la justícia dóna finalment la raó als Franco, els espanyols hauran de pagar una indemnització a la família per les despeses ocasionades per haver d’endur-se els seus objectes personals de la propietat.

I ara, Jaime Martínez Bordiu ha confessat en declaracions a Europa Press com van viure ell i els seus germans el lliurament de les claus del Pazo. Molt seriós, admetia que, “com podreu suposar, molt desagradable”, però prefereix “no contestar” a si s’ha fet justícia històrica com ha declarat l’advocada de l’Estat.

Malgrat que Jaime confessa que la família està “molt molesta amb Patrimoni i” amb tota la situació”, evita entrar en detalls i remet al burofax enviat pel seu advocat requerint dades a Patrimoni per basar “la seva acusació d’espoli”, un fet que “danya l’honor dels Franco i que no estan disposats a consentir”.

Nou comentari