El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ivonne Reyes cancel·la la boda dos dies abans i talla amb el promès
  • CA

Ivonne Reyes ha patit un nou drama amorós. La presentadora anunciava fa poques setmanes que havia trobat l’amor de la mà d’un conegut actor de telenovel·les. Després de set mesos de relació, la parella decidia comprometre’s. En un principi va anunciar que es casarien el pròxim 27 de febrer, però poc després deia que endarreririen l’enllaç per motius de salut de familiars de Gabriel.

En aquell moment es va especular que el retràs podria deure’s a la participació del fill d’Ivonne a ‘Supervivientes’, però ara surt a la llum una informació que també ho nega. I és que Ivonne hauria tallat amb Gabriel Fernández.

La revista ‘Semana‘ afirma que han trencat la relació i que, per tant, cancel·len la boda només dos dies abans de la data inicial. Tot apunta a què haurien acabat de males maneres, ja que ambdós han esborrat les fotografies de parella que havien publicat als seus respectius Instagrams. 

Ivonne Reyes

Ivonne Reyes / Europa Press

Una decisió molt dràstica que fa pensar en una tercera persona pel mig. O és que s’ha penedit d’haver anunciat una boda d’una relació de menys d’un any?

La presentadora es manté en silenci, però de ben segur que acaba revelant els motius que s’amaguen darrere d’aquesta inesperada ruptura. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa