El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ivanna de ‘Supervivientes’, farta que la critiquin per haver-se engreixat
  • CA

Ivanna Icardi va experimentar un canvi físic a ‘Supervivientes’ que poques vegades s’ha vist. Va perdre 14 kg, però visualment semblava que havia aprimat encara més. Li va agradar molt el resultat, el que va deixar caure a totes les entrevistes que va fer posteriorment. El problema? Que és difícil mantenir el pes quan n’has perdut tant en tan poc temps. Ha patit el temut efecte rebot, ja que ha recuperat tot el que havia aprimat i, a més a més, n’ha sumat uns quants més.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Impresionante cambio el de @ivannaicardi ??? ¿Cuántos kilos creéis que ha perdido? #ConexiónHonduras13 Lo desvelamos esta noche en directo ?

Una publicación compartida de Supervivientes (@supervivientestv) el

 

Es troba a Mallorca amb Hugo Sierra, la seva parella, amb qui travessen el seu millor moment. Felicitat i aigües cristal·lines, però un munt de crítiques precisament per la seva nova figura. I és que ella mateixa explica que li estan enviant molts missatges de mofa en veure que s’ha tornat a engreixar.

Farta de tants comentaris sobre el seu pes, ha publicat una imatge en biquini i ha compartit com se sent: “Des que vaig arribar de l’illa no he parat de llegir comentaris que em diuen que m’he de cuidar, que no he d’engreixar, que no em passi factura l’efecte rebot… Us sóc sincera? Després de tres mesos sense menjar tot el que em venia de gust, em va ser inevitable arribar i que el cos em demanés tot allò pel que em moria i no podia menjar. Potser ho vaig fer de manera incontrolada. Mea culpa. Jo també m’he enfadat amb mi mateixa una mica algun dia, perquè òbviament m’havia quedat un cos més tonificat i estilitzat i en mes i mig vaig tornar al meu cos de sempre, que no es priva de res. Que he engreixat? Sí, vaig recuperar tots els kg que vaig perdre i més. Però el que he gaudit menjant no té preu“.

Explica que ara està intentant adoptar una rutina més sana i fent exercici. Ivanna està farta que parlin sobre el seu cos, especialment que el critiquin. Uns comentaris que li donen ales per reflexionar: “Si amb alguna cosa em quedo de tot això, és que els extrems no són bons. Ni molt poc ni res exagerat. Així que com tot a la vida, aconseguint l’equilibri segur que ho porto millor”. 

 

Ver esta publicación en Instagram

Desde que llegué de la isla no he parado de leer comentarios como: te tienes que cuidar,no engordes,que no te pase factura el efecto rebote..? Les soy sincera? Después de estar 3 meses sin comer todo lo que me apetecía, me fue inevitable llegar y que el cuerpo me pidiera todo eso por lo que moría y no podía comer. Quizás lo hice de manera incontrolada. Mea culpa. Yo también me he machacado un poco algún día que otro, porque obviamente había quedado con un cuerpo mucho más tónico y estilizado y en mes y medio volví a mi cuerpo de siempre (el que no se priva de nada).. Que he engordado? Sí, recuperé todos los kilos que perdí y más.. pero lo que he disfrutado comiendo no tiene precio. Ahora estoy tratando de llevar una rutina más sana e incluso estoy haciendo un poco de ejercicio, sin privarme de nada, solo sin pasarme (sobre todo con lo dulce) ????? Si con algo me quedo de todo esto es que los extremos no son buenos, ni lo poco, ni la exageración.. así que, como todo en la vida consiguiendo el equilibrio seguro que lo voy a llevar mejor ????

Una publicación compartida de Ivana Icardi Rivero (@ivannaicardi) el

 

Una publicació que ha rebut el suport de molts dels seus fans, que aplaudeixen la seva sinceritat i valentia. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa