El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Zoe (‘Las tentaciones’) espanta amb un fort atac d’ansietat
  • CA

La isla de las tentaciones ha emès aquest dimecres un moment molt important de la temporada, la primera foguera. És llavors quan els concursants veuen per primer cop què està fent la parella mentre ells no miren. La tensió ha crescut molt en les dues vil·les pels primers flirtejos, els que no han agradat. La Zoe, per exemple, ha acabat patint un atac d’ansietat molt fort en veure el seu xicot deixant-se portar amb dues solteres alhora: “Tens xicota, Josué! Has de respectar-me. Quina poca vergonya que tens. A més a més jugant a dues bandes”, deia mentre les parelles intentaven calmar-la. Ara bé, la seva companya Tania també ha patit de valent.

La jove començava molt positiva i parlant meravelles de la seva parella, però això durava poc. De fet, no li agradava gens veure’l criticant-la: “És una p… nena i tot això li queda gran. Com t’has posat a fer aquest joc? Amb cara pornogràfica! Posa la cara de morbosa quan estigui amb mi al llit. Aquesta cara la conec només jo, en la intimitat”, etzibava ell. I ella, decebuda, deixava clar que està convençuda que s’acabarà penedint d’haver parlat així d’ella sense motiu: “Jo puc ballar així amb qui vulgui perquè sóc una dona. Per ballar amb aquesta cara no sóc menys dona ni t’estimo més. Si realment no t’agrada aquesta Tania… S’ha d’adonar que em té al seu costat i que la vida segueix. Estic molt decebuda amb ell i ara mateix no sé si és l’home que vull tenir a la meva vida”.

La Tania plora en veure les imatges del xicot a La isla de las tentaciones / Telecinco

I d’aquí, a la confessió de Rosario. En el seu cas, és ella qui s’està plantejant ser infidel a la parella. Ha connectat d’una manera molt intensa amb un dels companys, el Suso. Ha deixat anar una declaració d’intencions molt contundent en assegurar que té por de si mateixa. Caldrà esperar per veure si acaba caient en la temptació o si confia en la seva relació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa