Espòilers picants i sexe explícit a ‘Las tentaciones’

El 'reality' més morbós de Telecinco avança les primeres infidelitats

La isla de las tentaciones, el primer reality en obert que premia la luxúria i les infidelitats. Cinc parelles posen a prova el seu amor en una illa paradisíaca quan els separen en dues cases de luxe i els envolten de 10 solters i solteres, respectivament, que els demanen anar al llit amb desesperació. Una idea salvatge de Telecinco que dona resultat, amb milers de teleespectadors enganxats a la pantalla mentre desitgen que tots s’enganyin i es posin les banyes mútuament. I ja van per la tercera edició… en només un any.

Primers enfrontaments entre les parelles participants / Telecinco

Aquesta nova temporada ha arrancat plena de gelosiahistèriallàgrimes i flirteig. Les primeres hores de convivència de les parelles amb els solters han estat molt intenses, el que ha derivat en els primers enfrontaments i faltes de confiança. No són parelles consolidades ni molt menys perfectes, el que prometia un toc de diversió en aquesta esbojarrada aventura televisiva. Teca interessant i també polèmiques. La més recent? Que només 48 hores després de l’inici de la tercera edició s’hagin filtrat dos vídeos sexuals molt explícits dels concursants. Sembla clar que algú de la productora ha compartit aquestes imatges, en les quals es veu perfectament com Isaac practica el sexe oral a Marina, una de les concursants que va entrar amb parella.

I d’una infidelitat a una altra, perquè avui són milers els que comparteixen un vídeo de Lola i Carlos practicant sexe a la piscina. 40 segons de vídeo que entusiasmen els teleespectadors, però que indignen –suposadament– la productora. De fet, poc després de la filtració del primer vídeo, emetien un comunicat en el qual asseguraven que han iniciat una investigació per identificar els responsables: “Una situació sense precedents que rebutgem absolutament”. Ofesos, però sense poder negar la satisfacció que els genera l’espectacular boom que això ha provocat a la xarxa.

Descobertes dues infidelitats dels concursants de La isla de las tentaciones / Telecinco

Sexe explícit que no s’ha emès en antena, per això. De fet, ni tan sols s’ha arribat a aquest punt en el programa (en el qual encara ningú no s’ha fet ni tan sols un petó). Uns espòilers molt picants que agraden i indignen alhora… però que tornen a evidenciar que el sexe a la televisió ven. L’audiència de l’última gala va ser de rècord, però de ben segur que la de demà. dilluns, serà encara més estratosfèrica. Dos dies després de conèixer els protagonistes, ja se sap que hi haurà –com a mínim– dues parelles infidels.

Gràcies a aquest programa han aconseguit captivar el target més desitjat, els dels joves que pràcticament no veuen la televisió en antena però que omplen la xarxa de comentaris i reaccions. La que ha estat la gran estrena de la setmana promet moments calents i molt picants, això queda clar. Televisió morbosa per a l’audiència més luxuriosa.

Nou comentari