Ruptura en directe a ‘Las tentaciones’: “Tens un trauma amb la teva ex i estic cansada”

Insults i retrets en una discussió que ha derivat en una ruptura televisada

Era un dels moments més esperats del debat d’aquest dilluns. La isla de las tentaciones reunia, quatre mesos després, a Tom Brusse i Melyssa. Recordem que la parella va concursar a l’edició anterior, d’on van sortir separats perquè el marroquí li va ser infidel amb una de les solteres. A l’últim programa el Tom va marxar de la mà de Sandra, amb qui volia intentar iniciar una relació. Han estat junts fins ara, quan ella ha decidit trencar en directe.

Per què? El problema ha estat, precisament, la retrobada de Tom i Melyssa. Mirades còmplices, somriures, tots dos reconeixent que estaven nerviosos per la presència de l’altre… Una mica de flirteig que no feia gens de gràcia a Sandra, que ho estava veient tot des de casa.

Tom va aprofitar per demanar perdó a Melyssa en directe: “Tinc el cor… He estat veient les imatges de tot el que vaig fer, del mal que vaig causar-li… Sempre la tindré al cor”. Una actitud que no s’esperava la seva actual xicota: “Esperava una altra cosa, una altra reacció. No ho entenc, m’ha molestat i estic cansada d’aquest tema i d’ells dos perquè és el passat. Si ells encara senten alguna cosa, si creuen que no és passat, doncs que facin quelcom”.

Sandra anuncia en directe que ha decidit trencar amb Tom Brusse / Telecinco

Un enuig que acabava amb un anunci dràstic: “S’ha acabat, Tom. Esperaré a què arribis per marxar a casa meva. No puc fer una altra cosa. Agafaré les maletes i marxaré”. La presentadora, amb la boca oberta, no es creia que estigués veient una ruptura en directe: “Trenques la relació, així?”. Tom tampoc no s’ho explicava: “Però si l’única cosa que he dit és que tinc a Melyssa al cor!”.

Sandra deixava clar que la decisió era ferma: “Em veus cara d’estar fent broma? Tom, espero que se’t tregui el trauma de Melyssa de sobre”.

Nou comentari