El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Gelosia, histèria, llàgrimes i flirteig en el retorn de ‘La isla de las tentaciones’
  • CA

Era d’esperar. Telecinco ha estrenat la tercera edició de La isla de las tentaciones i ha triomfat pel que fa a l’audiència i també a la repercussió en xarxes. Ha estat la primera gala més seguida, amb un 25,4% de share a Espanya i més de tres milions de teleespectadors. Hi havia molta curiositat pel que fa a les noves parelles, les que no han decebut gens ni mica.

Arrenca una nova temporada plena de gelosia, histèria, llàgrimes i flirteig. Les primeres hores de convivència de les parelles amb els solters han estat molt intenses, el que ha derivat en els primers enfrontaments i faltes de confiança. El que ha quedat clar és que cap concursant confia 100% en la seva parella, el que fa més difícil que acabin junts. Els ha preocupat la nova mecànica del concurs, que ara els avisarà en directe cada vegada que un membre de la parella traspassi els límits que s’han marcat. Que hi hagi connexió, carícies o un petó, per no parlar de mantenir relacions sexuals amb algun solter o soltera.

Les concursants ploren en la primera gala de La isla de las tentaciones / Telecinco

De moment la parella que ha fet parlar més és la formada per Marina i Jesús. El seu objectiu en el programa és superar la gelosia d’ella, per la qual cosa ha sobtat tant que fos ella la primera en lligar amb un altre noi. Perquè sí, no ha dubtat en deixar clar que sent molta afinitat per Isaac, el solter més cotitzat entre les concursants. La jove l’ha escollit a ell per tenir la primera cita, la que s’espera mogudeta. El seu xicot, mentrestant, ja li ha etzibat que està decebut i que no s’ho esperava d’ella: “Menys de 24 hores i no ets capaç de dir-li que no tindràs res amb ell?”. També Marina ha cridat l’atenció per haver-se enfrontat amb una de les solteres, contra qui la té jurada des del principi.

Els teleespectadors semblen tenir clar que l’única parella que podria aguantar la temptació és la formada per Hugo i Lara, dos gallecs que han volgut deixar clar que s’estimen de debò i que es mantindran fidels tot el concurs. Caldrà veure si finalment donen la sorpresa. La concursant preferida de l’audiència en aquestes primeres hores de reality, però, és Lucía. Sincera, enèrgica i sense pèls a la llengua, ha deixat clar que li agrada manar al seu xicot, Manuel, i que no li vol permetre certes coses. Després de fer-lo plorar en quatre ocasions, acabava escridassant-lo en directe: “Però una altra vegada plores? Deixa de plorar, per favor”. La seva gestualitat i la manera d’obrir molt els ulls, així com les cleques que li feia cada vegada que aquest mirava a una altra noia, la converteixen en una de les concursants que sembla que donarà més joc.

Les parelles d’aquesta edició han començat el concurs assegurant fermament que resistiran i que no tindran cap aventura, però el que és cert és que totes elles han patit alguna ruptura o alguna infidelitat abans d’entrar a concursar. No són parelles consolidades ni molt menys perfectes, el que donarà un toc de diversió en aquesta esbojarrada aventura televisiva.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa