Comença ‘La isla de las tentaciones’: plors, discussions i gelosia

La quarta edició de La isla de las tentaciones ha engegat aquest dimecres. Els teleespectadors de Telecinco no han pogut respirar entre una temporada i una altra, tenint en compte que l’última va acabar només dos dies abans. Aquesta ha estat una tàctica arriscada que els ha funcionat, sí, però no tant com s’esperaven. El primer programa, que sempre és dels més esperats perquè és quan presenten els concursants, va liderar la nit però, alhora, va ser l’estrena menys vista des que va començar.

El funcionament torna a ser similar a l’inicial, el que ha agradat molt als teleespectadors. I les parelles? En aquestes primeres hores ja han deixat clar quines tenen més probabilitats d’acabar juntes i les que no. La formada per l’Alejandro i la Tania sembla, a priori, la més consolidada. Es van conèixer en un certamen de bellesa i es van comprometre poques setmanes abans d’embarcar-se en aquesta aventura televisiva. El Míster Espanya es mostra completament enamorat de la noia, a qui no feia més que repetir una vegada i una altra que no la vol perdre perquè és la dona de la seva vida. Ell va ser el primer en amenaçar d’abandonar el programa quan els van separar en dues cases diferents, una situació més dura del que s’esperava: “No em trobo bé i vull marxar d’aquí… Això em supera. L’estimo tant que em trenca pensar que la puc perdre”. La noia, molt enfadada per la manca de confiança en la seva fidelitat, s’acomiadava d’ell de males maneres.

Alejandro i Tania, emocionats en el primer programa / Telecinco

La segona parella que més va fer parlar en aquesta primera emissió va ser la del Josué i la Zoe. Van entrar amb mal peu, amb una gelosia i un mal rotllo molt present. Ella no es fia ni un pèl del noi que va conèixer a MYHYV, un jove amb els cabells tenyits de blau que no va dissimular gens que l’atreien totes les companyes de concurs. El moment més tens va arribar quan una temptadora li col·locava el collar amb el que declarava les seves intencions de tenir una cita amb ell. La nòvia, la Zoe, embogia i corria a arrancar-li el collar per evitar que tinguessin res. Era llavors quan el Josué s’enfadava moltíssim amb la xicota i li recriminava que es comportés així: “Torna’m el collar perquè tu a mi no em diu amb qui puc tenir una cita i amb qui no. Ningú no em diu què puc fer. Tu sempre manant, de debò. Sempre s’ha de fer el que tu vols i el que a tu et dona la gana”. Poc després, el noi començava a flirtejar amb un parell de noies sota l’estupefacta mirada de la xicota, que començava a plorar en ensumar-se com acabarà la cosa.

Josué i Zoe discuteixen en el primer programa de Las tentaciones / Telecinco

Tampoc no té bona pinta la relació del Nico i la Gal·la. Ell, futbolista professional, i ella obsessionada amb què li serà infidel aviat. No confien gens entre ells, ja que ella el va enganyar quan només portaven tres mesos i encara no s’han perdonat. En els primers minuts de la gala ja deixaven clar que seran els que més discutiran. A ella no li va agradar que deixés anar comentaris molt afalagadors a les companyes, el que li retreia: “Et quedaràs amb la boca oberta amb totes? Estic molt sorpresa, de debò. No fas més que deixar anar frases fora de lloc”. Ell reconeixia tenir por a dir el que pensa per com es posa la xicota, el que l’enfadava encara més: “Em cohibeixes”, lamentava.

Nico i Gal·la comencen el programa amb mal peu / Telecinco

I d’aquí al Darío i la Sandra, una parella amb problemes de confiança clars però amb un mínim d’esperança en poder superar aquesta prova. Ell no feia més que plorar mentre que ella repetia una vegada i una altra que no es fia d’ell. Els problemes van incrementar-se quan el programa sorprenia amb una bomba: presentaven una cinquena parella sorpresa. El pitjor? Que la nova concursant, la Rosario, havia tingut una aventura amb el Darío. Les dues noies van enfrontar-se en una discussió brutal, encara que poc després prometien calmar-se i fer les paus. La Rosario ha entrat de la mà de l’Álvaro, la seva parella des de fa quatre anys. En aquest temps han trencat diverses vegades, però ara es presenten amb una relació bona que esperen que puguin resistir a la temptació.

El primer programa va deixar clar que hi haurà discussions i que no sobreviuran totes les parelles. No dissimulen sentir-se atrets pels temptadors i temptadores, el que fa pensar que les infidelitats i els plors seran constants aquestes pròximes setmanes. Els teleespectadors s’han mostrat entusiasmats i ja tenen ganes de veure encesa la llum de la temptació.

Nou comentari