Final d’infart a ‘La isla de las tentaciones’: ruptures inesperades, petons a l’avió i una boda

Els teleespectadors s'han quedat amb la boca oberta en una retrobada plena de sorpreses

Aquesta edició de La isla de las tentaciones mereixia un final així. Telecinco ha emès aquest dijous les retrobades de les parelles sis mesos després d’abandonar el concurs i l’expectació era màxima. Haurien sobreviscut les parelles? S’haurien reconciliat els infidels? Amb un 21,3% de share a Catalunya i un encara millor 27,6% a Espanya, el reality s’acomiada… de moment, ja que han optat per estirar el xiclet i dilluns i dimecres vinent emetran dos debats en directe amb els protagonistes.

La parella amb més infidelitats a l’illa va ser la formada per Jesús i Marina. Feia més de cinc anys que sortien, però Marina va començar a flirtejar amb Isaac només tres dies després d’arribar a la República Dominicana. Jesús va fer-se petons amb dues noies més com a venjança, amb Stefy i Lara. Després de molts retrets i encara més insults, van decidir tallar i marxar sols. Marina va prometre que donaria una oportunitat a Isaac i així ho ha fet: “Sí, fa sis mesos que ens estem coneixent i podem dir que estem junts“, revelava ella aquest dijous. Jesús, per la seva banda, es mostrava fort i donava les gràcies al programa per fer-li obrir els ulls: “M’he adonat que la dona que tenia al meu costat no era l’adequada”. La sorpresa de la seva retrobada? Que Marina va treure a la llum que van quedar un dia en tornar a Espanya per parlar les coses i Jesús va intentar fer-li un petó: “Crec que no m’ha oblidat. Ara bé, també és cert que va enviar un munt de missatges a la meva família quan tornàvem per explicar-los que jo li havia estat infidel i que era una porca”.

La retrobada més trista ha estat la de Claudia i Raúl. Després de molts dubtes i un flirteig de la canària amb el seu company Toni, van decidir oblidar el que havia passat i intentar mantenir la relació fora. Que Claudia i Raúl marxessin junts va fer molta il·lusió a l’audiència, per la qual cosa saber que van acabar tallant només una setmana després ha fet molt de mal. Ha estat la ruptura més inesperada, encara que és cert que no tot és blanc o negre. Han explicat que, efectivament van tallar pocs dies després en adonar-se que ella seguia amb molts dubtes. Claudia va quedar amb Toni, qui va traslladar-se a les Canàries només arribar a Espanya per intentar-ho amb ella, però només van durar dues setmanes: “Em vaig adonar que era massa aviat i que necessitava temps abans de començar una nova relació”. No ha perdut el contacte amb Raúl, amb qui es veu un cop per setmana: “No som parella, però ens anem veient i estem molt bé junts”. Una relació informal d’exnòvios… amb afecte i passió.

Claudia i Raúl es retroben / Telecinco

La següent parella a retrobar-se era la formada per Diego i Lola. Ella ha estat la concursant més explosiva del concurs, en deixar-se captivar per Simone el segon dia i deixar-lo de banda per anar al llit amb Carlos poc després. Diego, per la seva banda, iniciava una història amb Carla mentre confiava que Lola acabés adonant-se de l’error que havia comès. Van marxar separats de l’illa, però van demanar-se perdó i van acabar com a amics. En arribar a Espanya sembla que s’han anat veient, en arribar a l’acord de mantenir custòdia compartida del seu gos. Diego està solter, ja que Carla va tornar amb l’exparella pocs dies després d’acabar el concurs. Lola va intentar-ho amb Carlos, però no va funcionar i ara ha trobat l’amor de la mà d’un altre noi.

La parella més explosiva ha estat la de Lucía i Manuel. Ella arribava molt enfadada per la infidelitat d’ell, però les coses van complicar-se encara més quan el veia fent-se petons amb Stefy i deixant-la quan va conèixer Fiama, amb qui va anar al llit en directe. La infidelitat va ser cruel, el que va fer embogir Lucía que no feia més que insultar-lo i escridassar-lo. La retrobada no ha estat massa més maca, de fet: “Ens vam creuar pel carrer. El vaig veure en un semàfor i li vaig fer la botifarra”. La sorpresa ha estat que després de dir-se de tot, van fer-se un petó a l’avió de tornada a Espanya: “Vam estar plorant durant les nou hores de vol. Ens vam acabar fent petons i carícies…”. Ara bé, en arribar a casa tot va quedar enrere. Manuel ho va intentar amb Fiama, però no va funcionar i ara reconeix que gairebé ni parlen.

I, finalment, l’única parella que ha sobreviscut a l’experiència. Hugo i Lara entraven amb molts problemes, però el pas per l’illa els ha ajudat a enfortir la relació fins a tal punt que acabaven comprometent-se en directe: “Ets la dona de la meva vida, Lara. Estic nerviós, però… Vols casar-te amb mi?”, una declaració de genolls que emocionava molt Sandra Barneda. La parella ha estat la més estimada del concurs, l’única que encara estan junts avui dia mentre preparen una boda molt esperada.

Hugo li demana matrimoni a Lara en directe / Telecinco

Un final d’infart que ha tingut de tot i que ha encantat a l’audiència, que ja somia amb una nova edició del reality més esbojarrat de televisió.

Nou comentari