El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Atac d’ansietat a ‘Las tentaciones’: “Fill de p…! Vull morir i marxar d’aquí”
  • CA

La relació de Melyssa i Tom semblava abocada a la ruptura pràcticament des del primer programa de La isla de las tentaciones. El jove acusava la seva parella de ser “massa gelosa”, el que assegurava que els estava afectant com a parella. Junts decidien afrontar-se a aquest repte, el que finalment era ell qui no superava perquè li era infidel ja en la segona emissió. Aquest diumenge Melyssa ha estat testimoni de les imatges del seu xicot amb Sandra, amb qui ha mantingut relacions sexuals sense importar-li que ella ho veiés. Completament destrossada i amb un atac d’ansietat, Melyssa ha suplicat de genolls a Sandra Barneda que la deixi abandonar el programa perquè no suporta aquesta humiliació.

Plorant desconsolada i sense poder tranquil·litzar-se, al programa només li ha donat temps d’ensenyar-li el vídeo en el qual es veu el Tom i l’amant fent-se petons molt apassionats. Abans de veure el vídeo de la relació sexual en si, Melyssa ja no podia més i es trencava: “Deixa’m marxar, Sanda, t’ho demana si us plau. Fill de p…! És un fill de p…! Vull morir, vull marxar d’aquí. Per què m’ha fet això? Per què m’ha fet això?”, cridava sense consol.

Les companyes han intentat que s’adonés que no val la pena passar-ho tan malament per un noi així, però han estat incapaces d’animar-la: “Obre els ulls, no et mereixes un porc així. Menys mal que has vingut aquí i t’has adonat de com és. Ell es queixava que eres gelosa? És clar, perquè volia ser un porc. A sobre diu que tenia motius per ser infidel? Però de què va aquest idiota?”. 

Melyssa plora a La isla de las tentaciones / Telecinco

Una escena mai vista en el programa, que promet encara molta més teca en aquesta història. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa