El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Primera ruptura a ‘Las tentaciones’: “Porc de m…, em fas fàstic, desgraciat”
  • CA

Primera ruptura a La isla de las tentaciones. Era d’esperar que Melyssa i Tom acabarien trencant la relació, especialment des que ell li fos infidel amb una companya del concurs. La parella decidia participar en aquesta experiència per posar-se a prova i intentar que Melyssa superés la gelosia que tants problemes els havia provocat fins llavors. El problema? Que Tom no ha posat massa de la seva part… perquè en el segon programa va mantenir relacions sexuals amb una altra noia sense pensar-s’ho massa. 

Melyssa ho ha passat molt malament durant aquestes setmanes de reality, en les quals només se l’ha vist plorar i insultar el seu xicot quan li ensenyava què estava fent a l’altra casa. Aquest dimecres, però, han posat punt final a la seva relació quan Melyssa s’ha plantat i ha decidit que volia una foguera de confrontació amb ell. Li han ensenyat, finalment, les imatges de Tom al llit amb una de les solteres, el que ha acabat d’encendre-la.

Mai no s’havia sentit una tirallonga d’insults tan llarga. Melyssa li ha dit absolutament de tot abans de trencar la relació i abandonar el programa sola: “Després del que m’has fet, has d’ajupir el cap. Et penediràs d’això, Tom, perquè has perdut una dona. Jo no he perdut res aquí perquè tu no ets un home. Et tinc tanta ràbia… Ets la pitjor persona d’aquest món. Em fas fàstic. Has follat amb ella, porc de m… Com has pogut? Ets la pitjor decepció de la meva vida, tens el cor podrit i ella és una altra porca fastigosa que s’ha deixat manipular per les teves mentides. Per a mi has mort i espero no tornar a veure’t mai més a la vida. No vull plorar perquè em fas tant de fàstic que no t’ho mereixes. Acabes de perdre tot el valor que pot tenir una persona. No m’estimes ja, no menteixis. Ets un desgraciat“. 

Tom, mentrestant, mostrava una arrogància i estupefacció que aconseguien enfadar-la més: “Abandono el programa sola, vull anar amb la meva família i estar amb les persones que sí que m’estimen. Algun dia hauré de donar les gràcies per haver vingut aquí i haver-me adonat de la classe de persona que tenia al meu costat”. 

El resultat d’aquest enfrontament? Una parella trencada i un espectacular 25,2% d’audiència que torna a demostrar que el drama entusiasma els teleespectadors de Telecinco. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa