Una estrella de ‘La isla de las tentaciones’ confessa haver tingut problemes amb les drogues

Una exconcursant del 'reality' parla de la seva drogoaddicció en un vídeo molt sincer

Marta Peñate va ser una de les revelacions de La isla de las tentaciones. El seu controvertit pas pel reality i les discussions amb Lester la van convertir en una de les preferides. Això l’ha ajudat a tenir un canal a Mtmad en el que comparteix confidències i anècdotes amb els seus seguidors. Ha estat allà on ha reconegut que va viure una època molt fosca en la qual va tenir problemes de drogoaddicció: “He fumat molts porros… No puc dir que hagi estat una porreta, però he tingut problemes per culpa de les drogues. No he consumit altres tipus de substàncies, encara que a vegades em donin atacs de bogeria”.

“Quan estava a la universitat vaig profunditzar en el tema dels porros… Es va fer habitual veure’m fumar i, de fet, em vaig acostumar a fumar a les nits abans de dormir. Ja sortia amb Lester per llavors i crec que fumar tant va fer que la meva relació durés més… M’evadia de la realitat i se m’oblidaven els problemes. De fet perdia dies sencers i no havia fet absolutament res més que fumar“, ha explicat.

Marta ha reconegut que l’últim porro el va fumar abans de començar a concursar a La isla i que va sentir moltes ganes de fumar durant el programa: “Allà no podia fumar, això em feia dormir pitjor i estar més activa mentalment. Gràcies a allò em vaig adonar que volia canviar de vida”.

Marta Peñate se sincera sobre el seu problema amb les drogues / Mtmad

“La meva relació amb Lester anava malament, vaig estar confinada, va morir el meu avi… Tot anava malament i vaig fumar molta marihuana llavors. Només volia que la vida se m’anés fumant. Quan el cos s’acostuma a fumar, fins i tot aprimes perquè el cos no et demana menjar. M’oblidava, fins i tot, de menjar”, reconeix abans de recomanar als seus seguidors que no fumin.

Nou comentari