El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Julián, de ‘Las tentaciones’: “La meva mare em va llançar pel balcó”
  • CA

Julián Requena va acaparar molts titulars durant la seva participació a ‘La isla de las tentaciones’, el concurs en el qual acudia com a solter. Era clarament un dels concursants més carismàtics, encara que a les revistes del cor estaven interessades en ell per la seva infància traumàtica. Va dir-se que la seva mare l’havia llançat pel balcó quan només era un bebè, del que ara dona detalls en una entrevista esquinçadora a ‘Lecturas‘.

“La meva mare em va llançar pel balcó quan jo només tenia 13 mesos. Durant quatre dies van pensar que no sobreviuria, vaig estar més de dos mesos a l’hospital. Allò va fer que el meu pare caigués en les addiccions i que jo tingués una relació molt complicada amb la meva mare, que va ingressar a presó. La van condemnar a 15 anys. Fins que jo en tenia 9 sempre em deien que estava a l’hospital… L’anaven traslladant de centre perquè les preses li donaven pallisses quan s’assabentaven de què havia fet”, assegura.

Sandra Barneda i Julián a 'La isla de las tentaciones' Telecinco

Sandra Barneda i Julián a ‘La isla de las tentaciones’ / Telecinco

I afegeix: “Jo vaig reaccionar molt malament quan vaig veure que aquesta història sortia a la llum. He necessitat psicòloga i és una experiència que m’ha marcat. Amb sis anys havia de suportar que les altres mares m’assenyalassin perquè la meva mare em va llançar. Els nens es reien de mi i vaig patir assetjament“. 

Una història molt crua que no ha pogut evitar que sortís a la llum ara que s’ha fet famós gràcies a l’exitós programa de Telecinco.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa