Una parella menys a ‘La isla de las tentaciones’: “Afectarà la meva salut”

Una parella menys a La isla de las tentaciones. La tensió i l’ombra de les primeres infidelitats estan provocant molt malestar en els participants, que comencen a insultar-se sense fre. Inma i Ángel són dels pocs que s’han mantingut fidels a la promesa de no lligar amb els solters, però són conscients que l’ambient que els envolta és molt tòxic i perillós. És per això que han decidit abandonar el programa abans que els passi factura en la seva relació.

“Vull marxar d’aquí, això em costarà la salut”, deia ella entre llàgrimes. Ja a la foguera de confrontació asseguraven que l’experiència havia estat bona, però que s’adonen que sobren: “Jo el que vull és estar a casa amb ella. Jo no he volgut entrar al joc encara que els altres nois m’insistien”, assegurava Ángel. La seva xicota, molt emocionada, reconeixia que aquesta prova li ha servit per adonar-se que l’estima molt: “Abans d’entrar em volia assegurar que eres l’home de la meva vida, però ara m’he adonat encara més que m’agradaria que ens caséssim i tinguéssim un fill“.

El concursant, encara més emocionat, mostrava la seva cara més romàntica: “Doncs tindrem un fill, ens casarem, viurem junts i tot el que tu vulguis. Marxo amb tu per sempre”. 

Inma i Ángel abandonen 'La isla de las tentaciones'   Telecinco

Inma i Ángel abandonen La isla de las tentaciones / Telecinco

Una experiència breu però intensa, que els ha servit per adonar-se que no volien caure en la temptació per poder continuar junts. La resta de parelles, mentrestant, s’enfronta a moments molt complicats amb banyes i poca confiança. 

Nou comentari