El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
‘La isla de las tentaciones’ s’acomiada amb insults i una audiència històrica
  • CA

La isla de las tentaciones ha emès la gala final aquest dimecres, un programa gravat tres mesos després del comiat de la República Dominicana en la qual van tallar quatre de les cinc parelles concursants. Han marxat per la porta gran, amb un rècord històric d’audiència: ni més ni menys que un 28,1% de share.

L’objectiu d’aquesta petita gala era descobrir si havien sobreviscut les noves parelles que s’havien format durant el reality amb les parelles i els amants, així com saber si els ex havien mantingut el contacte o no havien tornat a parlar-se. Les retrobades han estat, com era d’esperar, incendiàries.

La primera parella era la de Mayka i Pablo, que van trencar després de la infidelitat de la rossa amb un dels solters, Óscar. Van marxar de la mà disposats a donar una oportunitat a la seva relació, però tres mesos després ja no estan junts. Expliquen que ràpidament van adonar-se que fora de la casa no sentien el mateix interès, per la qual cosa van donar-se un temps. I la relació de Mayka i Pablo? Sembla que han signat la pau, però ambdós han deixat clar que no hi haurà reconciliació. 

Sandra Barneda entrevista Pablo Telecinco

Sandra Barneda entrevista Pablo / Telecinco

Pel que fa a Marta i Lester, van ser la parella que més insults es van dedicar. Ella ha evidenciat que no li fa cap mena de pena haver tallat la relació després d’11 anys junts, una ruptura que arribava després de la infidelitat per part dels dos. Marta no ha seguit amb Dani, però Lester sembla que està ben feliç de la mà de Patricia. Durant la retrobada, només hi ha hagut males paraules i retrets per part de Marta, que ha estat la protagonista més exagerada de l’edició.

Marta critica Lester i Patricia Telecinco

Marta critica Lester i Patricia / Telecinco

Melyssa i Tom van ser els primers a tallar durant el concurs. El marroquí va ser-li infidel només 48 hores després de l’inici del programa, el que va sumir la catalana en una tristesa que la va fer abandonar. En la seva retrobada, ella ha confessat que van veure’s després i que van acabar al llit, però que s’han adonat que no tenen futur. De fet, van estar tota l’estona insultant-se: “Aclareix les teves idees, farsant. Ets un mentider. Et sents tan malament amb el que has fet que ara m’has de culpar a mi. Fas pena! Ets una persona buida”. Tom, però, assegura que ho està intentant amb Sandra. Melyssa, per la seva banda, anuncia que té una nova il·lusió. 

Melyssa a 'La isla de las tentaciones' Telecinco

Melyssa a ‘La isla de las tentaciones’ / Telecinco

Cristian Melodie també van tallar durant l’emissió del programa. Cap dels dos es va ser infidel, però van deixar clar que començaven a tenir sentiments cap a altres concursants. Cristian volia intentar arreglar les coses amb ella i fins i tot volia demanar-li matrimoni, però ella deixava clar abans que no volia un futur amb ell. En retrobar-se, de fet, l’insultava directament: “Ets un desgraciat! He ocultat que m’agradava Beltrán perquè tu estaves fatal. Ell sabia que em trucaves 30 vegades al dia”. 

Melodie a 'La isla de las tentaciones' Telecinco

Melodie esclata / Telecinco

Inma i Ángel van decidir abandonar el concurs només una setmana després de l’estrena, en adonar-se que d’allò només sortirien escaldats. Van assegurar que tenien una relació estable que no volien comprometre. Semblava que passarien per l’altar, però la situació ha canviat molt en només tres mesos. De fet, sorprenien en afirmar que han decidit trencar: “Ell assegura que segueix enamorat de mi, però que té clar que no serem feliços… Vam tenir una discussió i es va acabar. Jo volia una vida al seu costat, però segueix dient que els no pot estar amb mi perquè sóc molt gelosa. Sé que no el tornaré a veure mai més”.

Inma plora a la gala final de 'La isla de las tentaciones' Telecinco

Inma plora a la gala final / Telecinco

I, finalment, la nota optimista de la gala. Patry i Alessandro van ser els únics que van acabar el concurs junts i sense cap infidelitat. Més enamorats que mai, en aquesta gala final han destacat que volen casar-se i tenir fills com més aviat millor.

Patry i Alessandro segueixen junts Telecinco

Patry i Alessandro segueixen junts / Telecinco

Aquest ha estat el final definitiu de les parelles de La isla de las tentaciones. Van decidir-se a concursar per posar a prova les seves relacions i només una parella ha aconseguit resistir. Ara que han aconseguit fama i repercussió, de ben segur que els començarem a veure per televisió. La següent entrega del reality? Ben aviat, segons ha anunciat la cadena. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa