El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Final bomba a ‘Las tentaciones’: tres ruptures, boda i reconciliació falsa
  • CA

Mediaset ha trobat, definitivament, el seu caramelet d’or. Mai no s’haurien imaginat que ‘La isla de las tentaciones‘ els hi donaria tantes alegries. Qui hagués cregut que Cuatro arribaria a un històric 30% de share gràcies a les infidelitats de cinc parelles anònimes? Doncs sí, la gala final ha entusiasmat els teleespectadors que han seguit el programa des del primer dia. Un èxit aclaparador que ha aconseguit, fins i tot, el difícil objectiu d’enganxar l’audiència més jove. Una autèntica bomba televisiva que marca el principi d’un recorregut molt llarg.

Les cinc parelles han aconseguit una fama increïble. Poques vegades s’havia fet tan viral un vídeo d’un concursant anònim d’un reality com aquest: i és que qui no ha vist a Twitter el vídeo de Christofer cridant “Estefanía”? Tenint en compte aquest context, era lògic que la final reunís milions de teleespectadors. Com ha acabat cada parella? Anem una a una.

En primer lloc, cal parlar de Christofer i Fani. La setmana passada el noi va decidir trencar la relació amb ella després de set anys, en no suportar veure-la posar-li les banyes públicament sense cap remordiment. La Fani va decidir seguir concursant sola per veure si funcionava la relació amb el seu amant, que a la gala final havia de decidir si volia marxar amb ella o sol. I la sorpresa ha estat majúscula, ja que Fani ha rebut carabasses finalment del noi amb qui ha posat les banyes al xicot. Rubén li deia que no podia confiar en ella -després de setmanes anant al llit junts-: “Si has entrat amb una parella de set anys i ha fet això amb mi, què no farà si sortim junts?”. Un atac que deixava bocabadada Fani, que no s’ho esperava pas: “És molt fort tot el que m’ha passat aquí… Però gràcies, Rubén, perquè m’has tret la bena dels ulls”.

Fani i Rubén se separen Cuatro

Fani i Rubén se separen / Cuatro

I d’ells, a una altra ruptura. Parlem de Susanna Gonzalo, que han donat la sorpresa i han decidit separar els seus camins després de sis anys de relació. Era ella qui prenia la decisió durant la foguera final, el que deixava a quadres la seva parella. El motiu? Que no li ha agradat veure’l coquetejar amb altres noies: “Marxo sola, però amb una conversa pendent. Ell no parava de parlar de tetes i de lligar. Els seus comentaris han estat una falta de respecte. M’he adonat que no sento el mateix cap a ell, no he recuperat la il·lusió. No sé si segueixo enamorada d’ell. No sento el que hauria de sentir”. Mentre que ell es mostrava molt enfadat: “De debò? No em mereixo això. Sis anys llançats a la brossa. Em faràs això? M’avergonyeixo de la meva actitud, però no he fet res dolents. Simplement comentaris de broma”, deia plorant mentre veia com ella marxava.

Susanna deixa Gonzalo a 'La isla de las tentaciones' Cuatro

Susanna deixa Gonzalo a ‘La isla de las tentaciones’ / Cuatro

I l’última ruptura? Més anunciada. Andrea va posar les banyes a Ismael pocs dies després de començar el reality, el que feia ensumar que la relació acabaria, especialment quan ell va començar a fer petons a una companya clarament per venjança. El noi no ho ha passat gens bé, tal com ha reconegut durant la foguera final: “No és fàcil veure la teva xicota al llit amb un altre… Però no et faltaré al respecte. Simplement no volia perdre el temps perquè tu no ho estaves fent”. Una actitud més tranquil·la que la de l’ella, que a sobre no parava de recriminar-li coses a l’ex: “He vist actituds teves que no m’han agradat, Ismael. He obert els ulls”. Una justificació que no agradava el noi: “Has anat al llit amb una altra persona tenint xicot, això no és obrir els ulls. Però t’agraeixo que hagis demostrat com ets en realitat”. Una discussió que acabava en una ruptura anunciada

Andrea i Ismael ho deixen a 'La isla de las tentaciones' Cuatro

Andrea i Ismael ho deixen a ‘La isla de las tentaciones’ / Cuatro

Però faltava veure què passava amb la relació d’Andrea i Óscar, el seu amant dins de l’illa. Li van preguntar directament si volia continuar amb ella, al que va respondre que : “Vaig entrar aquí sent una princesa i ara marxo sent una reina”, deia Andrea molt contenta.

Andrea i Óscar marxen junts Cuatro

Andrea i Óscar marxen junts / Cuatro

Finalment cal parlar de les dues relacions que han acabat bé. En primer lloc, la de Fiama i Alex. Tothom donava per fet que acabarien tallant per les múltiples faltes de respecte que s’han dedicat a l’illa, però per sorpresa han decidit donar-se una segona oportunitat que no tenia pinta de durar gaires mesos… Tal com es demostraria després, ja que els paparazzi han enxampat el jove amb una nova nòvia. Sigui com sigui, en l’últim programa els hem vist marxar junts però amb una conversa pendent i molta fredor entre ells: “Necessitem explicacions”. 

Fiama i Alex marxen junts de 'La isla' Cuatro

Fiama i Alex marxen junts de ‘La isla’ / Cuatro

L’última parella ha estat la més fidel durant tot el concurs, el que ha fet que acabin junts i més enamorats que mai. José i Adelina formen l’única relació estable que marxa del programa millor de com van arribar. Com s’ha evidenciat? Amb una petició de mà sorpresa: i és que José va deixar els teleespectadors bocabadats en veure’l treure un anell de la butxaca. Només han tingut un parell d’inseguretats, però ha estat patent que era l’única parella equilibrada dels cinc. Una relació enfortida que tindrà boda ben aviat.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SI QUIERO – – – – >???=?J?A

Una publicación compartida de Adelina (@adelina.seres) el

Amb tot, una experiència que ha canviat la vida de les cinc parelles participants. Banyes, faltes de respecte, discussions… I un final rodó per Telecinco, que ha mostrat finals de tota mena. L’audiència els ha acompanyat i vol més, per la qual cosa aquest dijous emetran una gala especial per parlar amb tots ells i veure com estan després d’aquesta aventura. Ara només caldrà veure com se superarà la cadena després d’un èxit així.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa