Fani, de ‘La isla de las tentaciones’, devastada: “M’insulten i m’amenacen”

Fani ha estat l’autèntic descobriment de ‘La isla de las tentaciones‘. La concursant va entrar amb la seva parella, en Christofer, però la primera setmana de reality ja va ser-li infidel amb Rubén, un dels temptadors. Des de llavors han mantingut una mena de triangle amorós -en el qual Christofer només feia que plorar mentre la xicota anava al llit amb l’amant davant seu- que ha enganxat l’audiència.

Durant el programa d’aquest dimarts arribava un dels moments més esperats: el retrobament de la parella. El noi li demanava explicacions a la Fani, que es mostrava freda i l’acusava a ell de no haver-li ofert el que ella necessitava. Una justificació de la infidelitat que provocava, finalment, l’abandonament del seu xicot.

L’endemà d’aquesta ruptura pública, Fani apareix a la portada de ‘Lecturas’ en una entrevista exclusiva en la qual explica com està vivint l’allau mediàtica que l’envolta des que comencés el reality. Cal recordar que el programa el van gravar l’estiu passat, per la qual cosa ella està veient des de casa tot l’enrenou que s’ha creat al seu voltant.

Fani, a la portada de 'Lecturas'

Fani, a la portada de ‘Lecturas’

“No està sent fàcil digerir aquesta fama. M’angoixa i m’espanta perquè és molt dolorós, hi ha molta gent que s’inventa coses sobre mi. Em costa assimilar que tanta gent que no conec m’insulti de manera tan cruel, fins a amenaçar-me. El que ha passat no et dona dret a que m’insultis a la xarxa. Tinc un dolor… estic trencada”, confessa.

Una entrevista en la qual assegura que està penedida del mal que li ha fet a Christofer: “Ell ho ha pagat tot, s’ha menjat tota la m… El meu mal és haver-lo traït. Mai no m’ho perdonaré. Ell és un pilar fonamental per a mi, m’ha ajudat en els moments més difícils amb la meva exparella, a qui vaig haver de denunciar perquè em maltractava. Vaig viure situacions molt greus i ara m’insulta a la xarxa. Jo no vaig obligar a Christofer a venir a ‘La isla de las tentaciones’ ni em va costar convèncer-lo ni el vaig mentir. Em fa mal que Christofer patís tant per culpa meva i no haver estat conscient”. 

Fani i Cristopher, de 'la isla de las tentaciones'   Telecinco

Fani i Cristopher, de ‘la isla de las tentaciones’ / Telecinco

Un drama que arriba després d’una infància molt traumàtica: “Vaig patir un martiri amb el pare de la meva germana petita, la meva mare ens va abandonar… Vaig viure situacions violentes i molt fortes cap a la meva mare i cap a mi, amb només cinc o sis anys. Ell és el causant de la marxa de la meva mare”.

Alguns testimonis asseguren que Fani i Christofer segueixen junts actualment, el que confirmaria que després del programa van acabar perdonant-se i tornant junts. Ella no es pronuncia sobre aquest tema, pel contracte de confidencialitat amb la cadena. El temps ho dirà. 

 

 

Nou comentari