Drogues a ‘La isla de las tentaciones’? El vídeo que ho fa pensar

Dos concursants han estat enxampats en una actitud que ha indignat als teleespectadors, ja que sembla que s'estiguin passant drogues

La última tentación és la nova versió de La isla de las tentaciones, una temporada en la que han barrejat parelles de les anteriors edicions amb els enemics que van deixar enrere. Com era d’esperar, en el debat d’aquest dilluns ja s’han vist els primers enfrontaments: discussions, crits i faltes de respecte. Ara bé, això no ha estat el que ha generat polèmica a Twitter… sinó les imatges de dos concursants, Isaac Lobo i Oscar. Es pot veure un grupet parlant tranquil·lament quan Oscar passa pel costat d’Isaac i aquest li passa un paquet petit a la mà, tot intentant dissimular i que no es vegi de què es tracta mentre mira a banda i banda.

Com era d’esperar, les especulacions s’han multiplicat i molts teleespectadors han donat per fet que es tractava de droga. Les crítiques cap a Telecinco per permetre que es droguin a dins de la casa no s’han fet esperar, el que ha deixat en evidència al programa i la productora.

Poc després, però, Marta Peñate (una de les concursants de l’edició) escrivia un missatge en el que negava que es tractés de droga: “És tabac, cadascú té el seu tabac i alguns companys que només fumen a festes no el van dur. Li està donant tabac, malpensats!”. Aquesta defensa no convencia els usuaris de Twitter, el que la forçava a tornar a respondre: “Si hi ha tant misteri és perquè no pot sortir el tabac, hi ha una llei que prohibeix que es vegi el tabac i que se’ls vegi fumar”.

Aquesta és la versió de Marta, però cap dels dos protagonistes ha confirmat o desmentit res. Teòricament el programa analitza el contingut de les maletes dels concursants abans que comenci el concurs per evitar que entrin drogues o alcohol, el que proporcionen ells per evitar que beguin molta quantitat. Sigui cert o no, la qüestió és que el programa ha rebut moltes crítiques per una acusació greu de la que encara no s’han pronunciat oficialment. Aquesta temporada tot just acaba de començar i de ben segur que intenten apagar el foc abans que es propagui més.

Nou comentari