Descobert un gran engany a ‘La isla de las tentaciones’

Aquesta edició de La isla de las tentaciones afegeix una infidelitat rere una altra. El reality de Telecinco ofereix drama i sensualitat en parts iguals, el que s’ha tornat a demostrar en l’últim programa. En aquesta última ocasió, els participants han sorprès amb un parell de girs de guió que han fet parlar molt. El més cridaner? Que Nico estigui compaginant l’aventura amb Míriam amb una de nova, ara amb Rosana. El noi ha estat infidel a la seva xicota amb les dues, el que ha fet que les tres dones estiguin enfrontades: “Em sento com una m… ara mateix”, lamentava la primera de les amants. Una situació surrealista que tenia cert paral·lelisme a la casa de les noies, en la qual Rosario començava a fer-se petons amb Simone poc després d’haver mantingut relacions sexuals amb Suso.

Els concursants de La isla de las tentaciones, enfonsats / Telecinco

A més a més d’aquestes infidelitats, cal destacar l’engany que han descobert en l’últim programa. Darío i Sandra entraven al concurs com a parella i en tot moment deixaven caure que era ella la gelosa de la relació. En l’última foguera, el noi descobria que la seva parella li havia estat infidel dues setmanes abans de començar el concurs. Ell plorava i plorava, encara que al final reconeixia que ja ho sabia: “Ella em va demanar que no digués res”.

Davant d’això, Sandra Barneda posava el crit al cel per la mentida de la parella: “Deies que ella mai no t’havia fallat i ara descobreixo que totes les inseguretats que has tingut han estat per culpa d’això. No has estat honest i això que aquí tenim el pacte de ser honestos. Aquest programa ha de suposar una prova d’amor per a vosaltres, però també una prova d’honestedat amb vosaltres mateixos. I no val de res que ara em demanis perdó. Només espero veure a partir d’ara el Darío de debò”. I és que més enllà d’haver amagat la infidelitat, això suposa que tota la història que van explicar per entrar a concursar estava basada en una mentida. Deien en tot moment que era ella qui no es fiava d’ell quan, en realitat, era al revés.

Nou comentari