El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Christofer, banyut de ‘Las tentaciones’: “Estic destrossat però l’estimo”
  • CA

Christofer i Fani formen la parella més controvertida de ‘La isla de las tentaciones’. Després de set anys de relació, Estafanía només va trigar tres dies en ser infidel a la seva parella… davant de tota Espanya. Quan van entrar al reality van deixar caure que no passaven pel seu millor moment, però confiaven en ser capaços d’aconseguir l’objectiu del programa: mantenir-se fidels malgrat els intents dels solters que els provocarien. Fani va caure molt aviat… i no va parar.

El vídeo de Christofer corrent per la platja mentre cridava desesperat el nom de la seva nòvia es va fer viral ràpidament, el que li ha provocat més d’una conseqüència negativa. I és que, per exemple, ha hagut de deixar la feina perquè grups de joves anaven al restaurant per riure’s d’ell.

Després de tres setmanes d’humiliacions, Christofer decidia abandonar el programa i trencar amb Fani, una ruptura que tenia lloc a finals de l’estiu passat. No ha estat fins ara, però, que s’ha emès. I és per això que Sandra Barneda l’ha entrevistat perquè expliqui com va ser la seva experiència a dins del concurs.

“Ha estat una experiència molt difícil. La meva decepció és enorme. No he oblidat res… Jo sabia on em ficava, sí, però estava tan segur de mi mateix i d’ella… En tot el temps que portàvem junts no em va donar cap motiu per desconfiar. Però la situació em va destrossar de tal manera que ja no podia més. No dormia bé, no menjava… Va ser molt difícil”, reconeixia mentre no podia evitar les llàgrimes.

Christofer, destrossat en la primera entrevista post 'La isla de las tentaciones' Cuatro

Christofer, destrossat en la primera entrevista post ‘La isla de las tentaciones’ / Cuatro

“No em fa vergonya plorar i menys per una situació així. Recordo cada detall del petó. Això no s’oblida mai… Vaig decidir marxar quan encara l’estimava i em feia molta pena. Volia trencar-li el somni de quedar-se. Vaig marxar d’allà molt sencer però a l’arribar a Madrid em vaig enfonsar. Volia oblidar-la, no volia saber res d’ella, volia esborrar-ho però em va ser impossible… La segueixo estimant“, assegura. 

Una conversa amb Fani que encara té pendent: “No sé si la tindré…”. Christofer afirma que està bé, però que no ha estat un camí fàcil: “He estat molt malament“. Una història d’amor que també ha fet mal a Fani, que ha concedit aquesta setmana a ‘Lecturas’ parlant-ne al respecte. Una relació trencada que els ha fet famosos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa