El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Christofer, de ‘La isla de las tentaciones’, obligat a deixar la feina
  • CA

La isla de las tentaciones‘ s’ha convertit en la sensació d’aquesta temporada televisiva. Els concursants ja són coneguts per la gran majoria dels teleespectadors i omplen Twitter de comentaris cada programa. Un dels principals protagonistes és Christofer, que acaba d’abandonar l’illa després de la infidelitat de Fani

La seva participació ha estat molt tempestuosa, fins al punt de veure’s forçat a tallar la relació amb la seva parella després de set anys. Ja és mític el seu crit desesperat cridant-la mentre corria per la platja: un “Estefanía!” que s’ha fet summament viral.

Precisament aquesta escena ha tingut conseqüències en la seva vida fora del programa. ‘Sálvame’ explica avui que el jove ha hagut de deixar la feina perquè els companys es reien d’ell: “Christofer està trist, atabalat i pensant en deixar, fins i tot, la seva casa. Ha hagut de deixar la feina perquè es troba tan angoixat que la seva vida ara mateix és un autèntic infern“.

Han parlat amb una veïna, que els confirma que ha deixat la feina al restaurant perquè molta gent anava a la porta a increpar-lo: “Venien i cridaven “Estefanía!” per fer-li mal”. D’aquí a una companya de feina, que confessa que és cert que ha deixat la feina.

Christofer i Fani, concursants de 'La isla de las tentaciones' Telecinco

Christofer i Fani, concursants de ‘La isla de las tentaciones’ / Telecinco

Una història d’amor trencada i una fama que tot just comença.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa