Detenen un dels concursants de ‘La isla de las tentaciones’ per presumpte abús sexual en grup en una festa il·legal

Carlos Algora, un dels concursants més mediàtics de la tercera edició de La isla de las tentaciones, ha estat detingut aquest dimarts per haver abusat en grup, presumptament, d’una noia francesa. El jove i dos amics més són ara investigats per haver abusat d’ella en una festa il·legal celebrada el passat 13 de febrer.

Els acusen d’un delicte d’abús sexual i no d’agressió perquè no haurien exercit violència ni intimidació contra ella, sinó que s’haurien aprofitat del seu estat “gairebé inconscient” a causa de l’alcohol i les drogues per mantenir relacions sexuals amb ella.

El Confidencial explica que algunes de les assistents a la festa han confirmat que se’ls oferia drogues gratis a la festa, entre elles substàncies que en inhalar-se produeixen estimulació i sensació d’eufòria.

Carlos, en la seva presentació a La isla de las tentaciones / Telecinco

Es van conèixer en una festa en una discoteca i d’allà haurien passat a una festa il·legal organitzada per Carlos. La noia relata que van portar-la a ella i a una amiga a una de les habitacions i que van mantenir relacions sexuals amb les dues. La víctima assegura que en el seu cas va ser sense consentiment, per la qual cosa els denuncia per abús sexual. Un escàndol que esquitxa el reality de Telecinco quan encara s’està emetent, encara que cal dir que des que van acabar les gravacions havien deixat de treballar amb el concursant.

Nou comentari