Andrea (‘Las tentaciones’) denuncia Joaquín del Betis per burlar-se d’ella

Andrea de ‘La isla de las tentaciones‘ està en el centre de la diana mediàtica en aparèixer aquest cap de setmana a ‘Viva la vida’. Allà va concedir una entrevista molt controvertida en la qual s’hauria assabentat en directe de la infidelitat de la seva nova parella, el company de programa per qui ha deixat el seu xicot.

Ella ha estat una de les protagonistes de l’exitós reality de Mediaset, en ser infidel a la seva parella i decidir marxar del programa amb l’amant. La seva personalitat ha fet parlar molt, fins i tot a personatges famosos que s’han pronunciat al respecte.

Entre les cares conegudes que han comentat el programa destaca Joaquín, el capità del Betis. El jugador de futbol ha publicat diversos vídeos a Instagram fent broma i rient-se dels concursants, però una de les més perjudicades ha estat Andrea.

Andrea, de 'La isla de las tentaciones'   Cuatro

Andrea, de ‘La isla de las tentaciones’ / Cuatro

El jugador de futbol feia paròdia i burla de la concursant, que pateix estrabisme als ulls. Un defecte ocular que donava ales a Joaquín per humiliar-la: “Andrea té una cosa bona. La pots portar a la platja mentre et banyes i vigila la roba”, reia mentre posava els ulls guenyos i lluïa la corona que sempre duu Andrea.

Una broma que no ha fet gens de gràcia a la concursant, que s’estaria plantejant denunciar-lo: “Està molt ofesa per les burles pel seu defecte físic i s’està plantejant prendre mesures legals contra el jugador”, asseguren des de ‘” rel=”nofollow” target=”_blank” title=”Periodista digital”>Periodista digital‘.

Caldrà veure si finalment opta per seguir amb el procediment o si deixa que passi el temps. 

Nou comentari