Primera infidelitat a ‘La última tentación’ i joc a tres bandes

Andrea ha enganyat la seva parella d'una manera molt lletja, unes banyes que han fet molt de mal al seu xicot

Andrea ha estat la primera concursant de La última tentación en caure al parany. El programa ha fitxat Manuel, conegut per ser l’exparella de Lucía (qui la va enganyar amb la Fiama i també amb Stefany). I com és que l’han fet entrar? En saber que aquest estiu hauria tingut una petita aventura amb Andrea, que ara surt amb Roberto. La seva principal temptació d’aquesta edició fins ara era l’Oscar, un altre exconcursant amb qui també s’hauria embolicat. Ara, però, ha decidit oblidar-se del xicot, del noi amb qui s’estava plantejant ser infidel i finalment ho ha acabat sent amb un altre; un autèntic joc a tres bandes que l’ha fet protagonista del programa d’aquest dimecres.

Els teleespectadors de Telecinco es quedaven amb la boca oberta en veure-la fent-se petons amb Manuel poques hores després de retrobar-se, quan havia entrat al programa convençuda que en aquesta ocasió sí que seria fidel a la seva parella. Ràpidament ensenyaven les imatges de la infidelitat al seu nòvio, que es mostrava “desil·lusionat” i molt afectat per la traïció d’Andrea quan fa pocs dies que han començat el reality.

“El teu xicot estarà content veient això… Què li diràs? Que és un joc?”, etzibava un dels companys en veure els primers petons d’Andrea i Manuel. Ells, sense donar-li importància a la infidelitat, deien que era “un joc” i poc després reconeixien que “estava escrit” que passés això. Amb aquests petons fan intuir que la passió anirà a més i que faran un pas més en la seva aventura, el que quedarà documentat i podran ensenyar al xicot d’Andrea que confiava en ella des de l’altra punta de l’illa.

Roberto plora per la infidelitat de l’Andrea / Telecinco

Aquesta és la primera infidelitat d’aquesta edició, però de ben segur que no és l’última. De fet, en la darrera emissió els teleespectadors van adonar-se del filtreig de Mayka amb un dels companys, el que tampoc no farà cap gràcia al seu xicot. Una situació complicada i embolicada que encanta al programa i també a l’audiència més tafanera, que estava desitjant que passés alguna cosa així per veure’ls a tots enfadats poc després.

Nou comentari