Andrea, de ‘La isla de las tentaciones’: “Teniu maldat a dins”

La isla de las tentaciones‘ acaba aquest dimarts, en una gala final que reunirà les parelles després de dos mesos d’infidelitats, enganys i discussions. Durant la foguera final hauran de decidir si segueixen amb la parella o si tallen, una decisió que pot canviar la seva vida.

Una de les protagonistes principals ha estat Andrea, que va entrar a participar amb Ismael, amb qui surt des de fa un any i mig. Es van conèixer a ‘First dates’ i avui podrien decidir acabar amb la relació després del seu pas pel reality. El problema? Que Andrea va ser infidel a Ismael, en captivar-se per Óscar, un dels solters. 

Andrea, infidel a 'La isla de las tentaciones'   Telecinco

Andrea, infidel a ‘La isla de las tentaciones’ / Telecinco

Ella és, precisament, una de les concursants que més atacs i crítiques està rebent a la xarxa. Avui, farta d’aguantar insults, ha esclatat a poques hores de l’emissió de la gala final: “M’agradaria que m’aclaríssiu una cosa que no entenc: per què us molesta tot? Estic llegint comentaris… Si ploro, us molesta, si Fani es riu, també us molesta. Què us passa? Us molesta tot!”.

“Realment la situació em sembla preocupant. Em sembla preocupant la maldat de la gent. Després la dolenta sóc jo perquè m’ha agradat una altra persona i he volgut deixar la meva parella. I tots aquells que esteu darrere de la pantalla criticant tot el dia? Traient aquest odi i la maldat que teniu a dins?”, afegeix enfadada.

Andrea a 'La isla de las tentaciones'   Cuatro

Cuatro

Andrea està farta de la repercussió negativa que ha tingut la seva participació a ‘La isla de las tentaciones’: “Us recordo a tots vosaltres que una persona es basa en molts més valors que la fidelitat i el respecte. I aquests valors per aquí no els estic veient, escassejant una miqueta”. 

 

Nou comentari