El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Humiliacions i retrets en les retrobades dels ex de ‘Las tentaciones’
  • CA

Les parelles de ‘La isla de las tentaciones‘ han patit les conseqüències d’una exposició mediàtica sense precedents. Infidelitats, discussions i humiliacions a dins del concurs, però també des que han sortit. Andrea va posar les banyes a Ismael en el reality amb Óscar, amb qui marxar durant l’últim programa. El problema? Que s’ha demostrat que aquest últim només volia fama a costa seva.

Així ho revelen les respostes del polígraf al qual s’han sotmès aquest dissabte al ‘Deluxe’. El programa de Telecinco ha reunit la protagonista amb Ismael i Óscar. Tots tres en un plató, responent preguntes sobre el particular trio que han viscut. El resultat? Una gran baralla entre Andrea i Óscar, després que s’hagi demostrat que s’ha aprofitat d’ella i que mai no es va plantejar tenir una relació seriosa amb ella: “Em sembla molt fort. T’has passat un munt”, deia Andrea entre llàgrimes davant la humiliació.

Andrea, amb els dos ex a 'Sábado Deluxe' Telecinco

Andrea, amb els dos ex a ‘Sábado Deluxe’ / Telecinco

Poc abans eren Susana i Gonzalo els que es discutien en un plató de Telecinco. La noia va decidir trencar amb ell després de sis anys de relació, ja que no li havia agradat veure’l lligar amb companyes de ‘La isla de las tentaciones’. Gonzalo des de llavors sempre s’ha mostrat destrossat, en no superar la ruptura.

Doncs bé, la cadena els ha retrobat a ‘Viva la vida’. En un primer moment Gonzalo es mostrava molt enfadat: “Estic molt molest amb ella. Quan vam sortir del debat li vaig enviar un missatge demanant-li perdó i demanant-li que anéssim a fer un cafè per parlar les coses. Però segueixo sense aquesta conversa amb ella. No crec que tota la nostra vida, que són sis anys de vida, haguem de veure-la davant d’un plató. És normal que tinguem coses que aclarir fora. Que vingui aquí a retrobar-nos…”, criticava ell.

Susanna i Gonzalo a 'Viva a vida' Telecinco

Susana i Gonzalo a ‘Viva a vida’ / Telecinco

Però Susana ha volgut explicar per què no vol quedar amb ell fora de plató: “Jo no vull trobar-me amb tu fora perquè no estàs bé. No li veig sentit prendre un cafè junts… Per parlar de què? T’he contestat que no procedia quedar per fer un cafè”. 

I d’aquí, a fer-se un munt de retrets que van acabar forçant la presentadora a posar pau: “M’agradaria veure la vostra trobada… però potser millor que no, per la vostra salut mental. Perquè veient com està Gonzalo i com està Susana… Millor que no us retrobeu”. Una història amb poc recorregut més. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa