El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Confessió colpidora d’una estrella de ‘La isla de las tentaciones’: “He tocat fons i visc un p… infern”
  • CA

Alex Bueno va ser un dels protagonistes de la primera edició de La isla de las tentaciones. Va entrar a concursar de la mà de Fiama, amb qui s’havia fet famós a HYMYV, però finalment van acabar trencant de males maneres. Un any i mig després d’aquella aventura televisiva, el jove travessa un moment complicat en el que ha volgut sincerar-se: “Aquí estic somrient mentre puc afirmar que estic vivint el pitjor moment de la meva vida. El meu cap està KO, he alimentat els meus dimonis a poc a poc i ara mateix és un p… infern la lluita que estic vivint. Problemes, el passat, males notícies i no saber gestionar les emocions des de petit ni expressar els meus sentiments. Això m’ha acabat generant una depressió i un moment constant d’ansietat que sembla no tenir fi”.

Els seguidors de l’exconcursant s’han preocupat en llegir unes reflexions tan crues: “Sempre vaig pensar que podria controlar la meva ment, que tot allò dolent que havia viscut i que m’havien fet ja havia passat i que no m’afectaria més. Estava totalment equivocat. El silenci, no parlar dels meus problemes i dir “estic bé” m’han portat fins aquí. El problema real ve quan el teu enemic vertader ets tu mateix i no vols adonar-te’n. He tocat fons, he plorat, he demanat explicacions de per què a mi, he retroalimentat tant aquestes males energies que ara mateix estic en desavantatge en aquesta batalla”.

I afegeix: “Arriba un moment en el qual t’adones que pots tenir-ho, que si el teu ca no està bé, sentiràs que vius un p… infern i no podràs ser feliç. Em torno a posar en mans d’un psicòleg des de demà mateix perquè sí, he tocat fons. Ara bé, prometo tornar a volar i guanyar aquesta batalla. Si explico això és per ajudar a la gent que potser està passant per alguna cosa així i li fa por dir-ho o sent vergonya. Vull desfogar-me i perdre la vergonya d’explicar-ho i que tothom sàpiga que no sóc perfecte”.

Un noi amb problemes que espera poder superar gràcies a l’ajuda d’un professional que l’aconselli.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa