Discussió lamentable a ‘Las tentaciones’: “Pallassa, vespa, banyuda i barruda”

Alba Carrillo s'ha enfrontat a la germana d'un concursant i Sandra Barneda ha hagut de posar pau

Sandra Barneda s’ha vist forçada a posar pau en directe després d’un moment molt tens en el debat de La isla de las tentaciones. És habitual veure els col·laboradors del programa atacar-se i insultar-se sense vergonya, però la discussió que s’ha viscut a plató aquest dilluns ha superat els límits. De fet, així ho ha denunciat la presentadora catalana: “Insults no. Aquest és el límit, noies. Hem creuat límits”.

Les protagonistes de la polèmica? Alba Carrillo i Gloria, germana de Manuel (un dels concursants infidels d’aquesta tercera edició). El noi es mostrava molt afectat quan li ensenyaven que la seva xicota ha cremat les joies que li va regalar, però Alba Carrillo deixava clar que no se’l creia. De fet, va arribar a mofar-se d’ell, el que no va fer gens de gràcia a la defensora del concursant.

“El critiques? I tu què vas fer a Gran Hermano? Que eres una vespa i ploraves tota l’estona”, etzibava la germana de Manuel. Alba li recordava que ara el protagonista era el seu germà, que era qui estava concursant. Però la germana de Manuel es justificava dient que si veia que Alba l’atacava, ella respondria.

Gloria i Alba Carrillo s’insulten en directe / Telecinco

“El tema és que jo sempre he estat la banyuda, no sóc el noi que va de llit en llit i ve la meva germana a defensar-me”, contraatacava Alba Carrillo. I a partir d’aquí començaven a dedicar-se desqualificacions personals i insults directes: “M’és igual que em donis cops baixos i també m’és igual el que faci el teu germà. Han portat a defensar-lo a una persona igual que ell, de la mateixa barruda moral”.

Gloria es defensava amb un insult: “Pallassa!”. I Alba li retornava: “Pallassa tu!“. Una escena molt tensa i desagradable que feia esclatar Sandra Barneda, farta d’aquesta pluja d’insults. Una nova mostra de poca educació i moltes ganes de cridar l’atenció.

Nou comentari