El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Revelen el secret d’Isabel Rábago, la seva feina més sorprenent
  • CA

Isabel Rábago ha estat l’última expulsada de Secret Story, el que l’ha forçat a revelar què era el que amagava quan va entrar. El seu company Julen s’ensumava que podria ser ella qui havia estat kelly, les dones de fer feines que tenen els hotels. I, efectivament, la tertuliana confessava que va treballar netejant habituacions d’hotel mentre vivia a Londres. La periodista del cor va emocionar els teleespectadors amb l’abraçada que va fer al seu marit en retrobar-se a plató després de dos mesos separats. La col·laboradora de Viva la vida no ha tingut unes últimes hores fàcils a dins del concurs i, de fet, va acomiadar-se poc després de patir un atac d’ansietat en directe.

Va arribar al seu límit per culpa dels companys, en concret per l’ensurt que va voler fer-li Adara en plena nit. Isabel Rábago estava dormint quan la noia s’apropava amb una calavera i cridava per espantar-la. La broma no va agradar gens a Isabel, que va marxar corrents cap al cub per posar-se a plorar sense parar. Completament fora de si, acabava necessitant atenció mèdica per la forta angoixa que sentia: “Des que Adara i Miguel han arribat, no han parat de buscar-me. Ells saben quins són els meus límits perquè els hi vaig dir que no puc amb les bromes aquestes. El que no entenc és per què em fan aquestes coses. Jo els he respectat, mai no els he insultat i no els hi he fet res. Aquella era la meva última nit abans de l’expulsió i amb aquesta broma han impedit que gaudeixi del meu darrer dia aquí”. Estava tan malament que demanava quedar-se a dormir allà, en no veure’s capaç de tornar a l’habitació.

Els responsables de l’ensurt van intentar justificar-se, tot repetint una vegada i una altra que no havien volgut que es posés d’aquesta manera: “Va ser una broma molt ximple. Si està així ha de ser per la tensió que té després de tant de temps aquí i per altres problemes que tingui”. En cap moment van demanar-li perdó, el que ha enfadat molt als seus companys perquè s’adonen que no són capaços de demanar perdó encara que no tinguin raó.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Paquita a novembre 20, 2021 | 07:16
    Paquita novembre 20, 2021 | 07:16
    Es una periodista poco agraciada un mentirosa no la creo de nada y es una persona orgullosa a dada o pena en el concurso el programa desgasto y ridículo no s puede permitir lo que se permite da asco . porque tiene que pedir perdón si ella ponía verde a todos todo es mentira hehan a quien el programa. Quiere vaya defastop

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa