El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Una periodista de Telecinco denuncia haver rebut amenaces: “Tinc por”
  • CA

Isabel Rábago és una de les cares imprescindibles dels programes del cor de Telecinco. La col·laboradora participa a ‘Viva la vida’, però també comenta les novetats de ‘Supervivientes’. Coneguda pels teleespectadors de la cadena, també ella pateix les conseqüències de l’exposició pública i mediàtica. 

Aquesta matinada, de fet, s’ha vist obligada a presentar una denúncia davant la Guàrdia Civil perquè l’han amenaçat. Així ho ha explicat als seus seguidors a Instagram, ja que ha decidit desaparèixer de la xarxa una temporada: “Aquesta matinada he hagut d’anar al cuartell de la Guàrdia Civil per presentar una denúncia per amenaces. Sí, tinc por. Sí, arribaré fins al final. Ara m’absentaré fins que la Guàrdia Civil faci la seva feina. Agraeixo l’enorme feina de la GC. Gràcies, sempre”. 

La periodista ha viscut un incident molt desagradable, però no ha volgut donar més detalls. Els seus seguidors ràpidament l’han omplert de missatges d’ànims i suport, en una situació que de ben segur que la té espantada.  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa