Isabel Rábago, víctima d’insults greus i amenaces de mort

Isabel Rábago està revivint un moment molt complicat. La periodista del cor, coneguda per fer de tertuliana a Viva la vida i Ya es mediodía, ha guanyat fama aquests últims mesos gràcies a la seva participació al reality de Telecinco Secret Story. En augmentar la seva expectació mediàtica, també han crescut els seguidors al seu perfil d’Instagram… i, de la mateixa manera, els detractors.

Un parell d’ells l’estan omplint d’insults i amenaces, el que ha denunciat públicament per intentar acabar amb la impunitat d’aquestes persones: “Hi ha gent que pensa que és barat assetjar, acovardir i amenaçar a través de les xarxes socials. No és així. El ciberassetjament té molts responsables. Jo sí que denuncio! No és el primer cop que guanyo”, avisa. De fet, fa uns mesos va interposar una demanda contra un home que la va amenaçar de mort. Isabel va guanyar el judici i l’individu va ser condemnat, el que espera que passi ara amb aquestes altres dues persones. En aquesta ocasió, han tornat a dir-li de tot: “P… mal follada amb cara d’amargura extrema. La punyals et diuen. Cuida’t quan surtis al carrer” o “Et cagaràs a sobre! Sé on vius, porca! Ves amb molt de compte quan surtis al carrer. Et farà mal, però t’agradarà. Meuca”.

La periodista està farta i no vol permetre que li puguin enviar missatges així. És per això que ha fet públics i els missatges i ha assegurat que els denunciarà: “Cap perfil no és impune. Sí, això es denuncia davant de la Guàrdia Civil. Mai no saps qui s’amaga darrere d’això i després t’emportes moltes sorpreses. En el judici descobreixes qui hi ha darrere d’aquests perfils. A aquells que fomenten amb les seves mofes, faltes de respecte, insults i el seu aplaudiment cap a aquest tipus d’assetjament… gràcies! Jo sí que denuncio“.

En l’últim judici que va guanyar, van condemnar l’home que l’insultava a una multa diària de cinc euros durant dos mesos i a una indemnització de 300 € pel perjudici que havia patit ella: “No permeteu mai que ningú us amenaci perquè el que és delicte a carrer també és delicte a la xarxa i mai no se sap qui hi ha darrere d’aquestes amenaces”.

Nou comentari