El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un extreballador d’Isabel Preysler destapa els seus secrets: “No és de fiar i tracta malament el servei”
  • CA

Isabel Preysler és a l’ull de l’huracà en haver sortit el testimoni del seu antic xòfer, que l’ha deixat verda en una trucada a Sálvame. Ha parlat el conductor oficial del Marquès de Griñón, amb qui la socialité va estar casada del 1980 al 1985. I què ha dit sobre ella? Res bo, la veritat: “Ui ui, aquesta és que és molt pudorosa, però enganya a tothom. Sembla que no ha trencat un plat en la seva vida… però tela marinera. Ningú no s’ha de fiar d’ella“.

Fes clic a la imatge per veure el vídeo / Telecinco

L’extreballador del matrimoni assegura que Isabel tractava molt malament el servei: “A mi em tenia por perquè jo sabia molts secrets sobre ella. Si no tractava bé al seu marit, com ens havia de tractar a nosaltres… En comptes de servir filets per menjar, servia sardines. Podria treure un llibre amb tots els secrets que sé d’ella, que són moltíssims, però si ho faig ara… em maten. S’ha de treure quan estigui mort”.

L’extreballador d’Isabel Preysler la deixa verda en una entrevista / Telecinco

Sobre la vida privada d’Isabel Preysler, destaca la dinerada que es gastava en cuidar-se a si mateixa: “Va molt a festes i el perruquer anava a casa a arreglar-la sempre que tenia un sopar o una festa. Ella s’aixecava molt tard sempre i menja molta fruita al matí”.

Una sèrie de secrets que només serien la punta de l’iceberg de tot el que sap després de cinc anys servint-la. Caldrà esperar per veure si compleix la promesa de treure’ls tots a la llum un cop mori.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa