El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Posen preu a les operacions estètiques d’Isabel Preysler: una fortuna només en retocs facials
  • CA

A Telecinco segueixen analitzant els canvis físics d’algunes de les seves col·laboradores. El programa dels caps de setmana, Viva la vida, ha contractat un cirurgià estètic perquè comenti quines operacions creu que s’han fet certes famoses. L’última a ser examinada? Isabel Preysler.

L’expert considera que la socialité s’hauria gastat uns 63.000 € en operacions estètiques aquests últims anys. Una xifra astronòmica que centra exclusivament en retocs facials: “Sembla clar que s’ha fet una operació de les boles adiposes de Bichat, que ajuda a què la cara tingui una forma més ovalada. Això es pot fer per 2.000 €”.

Isabel Preysler acaba de celebrar el seu 70è aniversari, però ha aconseguit dissimular les arrugues amb diversos líftings facials. De fet, el cirurgià afirma que se n’hauria fet dos i que cadascun pot arribar a costar 8.000 €. I dels facials als cervicals per evitar que el coll no estigui tan ters com la cara. En aquest cas, Isabel Preysler s’hauria gastat 7.000 € en aquest retoc.

A Viva la vida parlen dels retocs estètics d’Isabel Preysler / Telecinco

En el front i en els ulls, també s’hauria injectat Botox per eliminar les potes de gall. En total? 400 € per cada intervenció que elimini aquestes marques d’expressió. En el nas s’hauria deixat 21.000 €, ja que s’ha sotmès a tres rinoplàsties. I, finalment, també s’hauria retocat les dents per tenir l’aparença perfecta i el to blanc permanent. En això l’expert calcula que s’hauria gastat 11.000 € aproximadament.

També hauria cuidat la zona de sota dels ulls per evitar les ulleres i les bosses. Com? Amb injeccions d’àcid hialurònic que costen 400 € i que s’han de realitzar cada tres mesos. A més a més, també necessitaria un còctel de vitamines que ajuden la pell a mantenir-se més tersa que es poden aconseguir per 150 € la sessió. Isabel Preysler té els pòmuls molt accentuats, el que hauria aconseguit gràcies a unes pròtesis que s’implanten per 5.000 €.

Posen preu a totes les operacions estètiques a les que s’hauria sotmès Isabel Preysler / Telecinco

En total, Isabel Preysler hauria pagat 62.950 € només en retocs facials. Una apassionada del bisturí que es mantindria jove gràcies a diverses operacions estètiques.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa