El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isabel Preysler, molt afectada per la mort de la mare
  • CA

Males notícies per a Isabel Preysler. La seva mare, Beatriz Arrastia, ha mort aquest cap de setmana als 98 anys. La socialité estava molt unida a ella, per la qual cosa la seva pèrdua l’hauria afectat moltíssim. La vetlla s’ha celebrat en la casa familiar en la més estricta intimitat, un comiat al que només ha acudit la família més propera. Els fotògrafs han captat Enrique Iglesias a la sortida de Villa Meona, poc després d’un vol exprés des de Miami per donar l’últim adeu a l’àvia.

L’únic que ha parlat al respecte ha estat el Pare Àngel, l’encarregat d’oferir la cerimònia religiosa: “Ha estat molt íntim, una missa amb el cos present. Sé que ha marxat en pau, era una dona molt religiosa. Ella serà una més al cel protegint-nos a aquells que encara quedem”. I afegia: “M’han dit que va morir mirant al cel, en una mort molt tranquil·la. Isabel i la seva filla Tamara estaven tristes i molt dolgudes, però saben que ha marxat en pau”.

La mare d’Isabel Preysler, en una entrevista a televisió / Telecinco

Una dona que ha viscut una vida plena de tragèdies. Casada amb Carlos Preysler, formaven un matrimoni idíl·lic de l’alta societat de Filipines. Ell era un empresari d’èxit i ella es dedicava als negocis immobiliaris, el que combinava amb els seus fills. La dona mai no hauria superat, però, la mort de tres dels seus fills. El primer, Enrique, va morir amb només 25 anys per inhalar monòxid de carboni accidentalment per la mala combustió d’una estufa. Un altre dels fills, Carlos, era drogoaddicte, va estar a presó per estafa i va morir molt jove per un tumor al fetge. Finalment, també va patir molt per la mort de la filla petita, Beatrice, morta per un càncer de pulmó.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa