El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isabel Pantoja, disposada a demandar el seu fill
  • CA

Isabel Pantoja porta dues setmanes en silenci, sense tenir en compte el comunicat que va emetre la seva advocada a la revista ‘HOLA’ en el qual avisava que prendria mesures legals contra tothom que parli d’ella. Són setmanes molt complicades per a tota la família Pantoja ja que s’ha posat en dubte l’actitud de la cantant amb els béns del seu fill, Kiko Rivera… i és que el DJ no pararà fins a descobrir la veritat de tot i està disposat a arribar fins al final.

Però segons s’ha assegurat al programa de Telecinco ‘Sálvame’, Isabel Pantoja podria estar parlant amb els seus nous advocats i ha donat ordre que no aixequin el peu de l’accelerador i prenguin mesures legals contra tot aquell (inclòs el seu fill) que parli d’ella i de la seva intimitat.

I és que sembla que la cantant té totalment clar que denunciarà a tothom que parli, sense fer cap excepció amb el seu fill, dels ‘tripijocs’ de l’herència de Paquirri i els suposats ‘delictes’ que se li han imputat a la televisió. Kiko Matamoros ha confessat que la cantant podria haver canviat d’advocats i que ara estigués parlant amb els de Rocío Carrasco: “Em diuen que ara la porten els advocats de Rociíto”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa