El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isabel Pantoja plora a televisió pel delicat estat de salut de la mare
  • CA

Isabel Pantoja serà una de les protagonistes del proper ‘Volverte a ver’, un programa molt emotiu presentat per Carlos Sobera que suposarà la reaparició televisiva de la cantant. Aquest divendres els teleespectadors de Telecinco tornaran a veure a qui fos l’estrella de l’última edició de ‘Supervivientes’. L’objectiu? Promocionar el seu nou single i comentar com es troba.

Són moltes les preguntes a fer-li, tenint en compte que torna a provar sort en el món de la música quan la situació familiar passa per un dels seus moments més complicats. Durant l’avanç del programa la veiem trencar-se, plorant en parlar sobre la situació que travessa. Què ha dit sobre l’enfrontament dels seus fills? Que “es pateix molt“. 

Isabel Pantoja a 'Volverte a ver' Telecinco

Isabel Pantoja a ‘Volverte a ver’ / Telecinco

Ara bé, el que més la fa patir és el delicat estat de salut que viu la seva mare. Quan va morir la mare de Paz Padilla, Pantoja va reconèixer que la seva mare també es troba molt malament. De fet, hauria hagut de suspendre les gravacions d’Idol Kids per traslladar-se al costat de la mare. “L’estimo per sobre de totes les coses. És el més important, m’ha donat la vida. No vull separar-me d’ella. Només vinc a Madrid per feina”.

De ben segur que durant l’entrevista fa moltes més confessions, però caldrà esperar a divendres per veure què més explica. De moment Telecinco ja ha aconseguit crear una gran expectació que serà sinònim de bona audiència.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa