El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isabel Pantoja, forçada a vendre totes les seves propietats
  • CA

Isabel Pantoja viu immersa en una guerra familiar que no ajuda en la seva complicada situació financera. La cantant es troba actualment sense feina, mentre Hisenda continua reclamant que pagui el deute que acumula des de fa anys. Això l’ha obligat a prendre una decisió dràstica: posar a la venda totes les seves propietats.

Així ho assegura Diez Minutos en exclusiva, que ha parlat amb el seu entorn més proper: “Està completament destrossada, però ha de deixar de banda el seu dolor i planejar una estratègia per sortir de la ruïna”.

En total, Isabel vol vendre la casa al Rocío, un pis a Sevilla, l’àtic a Fuengirola (el qual ven per 1 milió d’euros) i Cantora, la finca que va taxar el 2015 en 4,4 milions d’euros. L’objectiu és clar, liquidar tots els deutes i començar de zero. Per tal d’aconseguir-ho, també estaria insistint en el seu retorn a sobre dels escenaris. De fet, estaria negociant una gira per Amèrica que arrancaria aquest estiu.

Isabel Pantoja s'emociona durant un dels programes d'Idol Kids / Telecinco
Isabel Pantoja s’emociona durant un dels programes d’Idol Kids / Telecinco

La revista assegura que també es planteja ampliar la seva presència a televisió, encara que de moment prefereix quedar-se en el paper de jurat d’Idol Kids a seure a parlar de la seva vida.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa