El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isabel Pantoja, fora de si, en una trucada incendiària: “Només dieu mentides”
  • CA

Kiko Rivera va confessar en el Deluxe del passat dissabte estar travessant una depressió. Es va mostrar molt enfonsat, especialment després de reconèixer que havia estat infidel a la seva dona. Va voler intervenir la seva mare, Isabel Pantoja, en una trucada que li va generar moltes crítiques. Pel seu to, semblava que no es cregués que el seu fill estava malament: “Has de pensar que som persones sanes i que hi ha una pandèmia en el món. El que tu estàs passant no és important. Han mort milers de persones i això és important, el que tens tu es pot curar”. 

Arran d’això, els col·laboradors de Sálvame han començat una campanya contra ella acusant-la directament de ser mala mare i de no fer cas dels problemes del fill. De fet, han arribat a afirmar que pràcticament no tenen relació. Tot ha empitjorat amb l’última publicació de Kiko a Instagram, la que sembla clarament un retret a la seva mare: “Les paraules se les emporta el vent… 3 dies i encara segueixo esperant que vinguis a fer-me un petó”.

Kiko Rivera plora al Deluxe / Telecinco

Davant d’això, El programa de Ana Rosa ha interrogat la seva germana, Chabelita. La noia s’ha posicionat a favor de Kiko: “La meva mare no es vol creure el problema real que té Kiko. Ara mateix viu tancada a casa, però ell la necessita. No hauria d’haver trucat al programa. Em fa mal perquè la meva mare i ell no s’entenen. La manera que té la meva mare d’afrontar les coses és distanciant-se. Ara bé, en llegir el missatge de Kiko, de ben segur que el truca per solucionar les coses”. 

Isabel Pantoja, farta de tants comentaris, ha decidit trucar al programa i intervenir en directe. El resultat? Una trucada incendiària en la qual s’ha mostrat molt enfadada: “Estic cansada de sentir tantes mentides. Estic molt nerviosa, sí, jo em vaig assabentar que el meu fill està tan malament per televisió. Ara bé, explicaré la veritat. Diré que el dia abans de l’entrevista, Kiko havia de venir a casa meva amb les nenes per quedar-s’hi fins diumenge i això no ho ha explicat ningú. Em fa mal veure el meu fill així perquè quan em va dir que vindria a casa jo estava feliç, però mitja hora després em va dir que finalment no vindria perquè l’entrevistaven al Deluxe. No és cert que no tenim contacte des de fa tres setmanes. I tampoc no és cert que no hagi parlat amb ell. Vaig parlar amb ell l’endemà mateix. Jo vull el millor per als meus fills i ho faig tot per ells. Parlo amb ell cada dia com també parlo amb Isa si té temps. Que em digueu que sóc egoista amb els meus fills o que li he fet mal amb la meva trucada… si us plau!”.

Telecinco

“El que vaig voler que entengués és que hi ha milers de persones amb depressió pel que estem vivint ara. Ara bé, que ningú no dubti que estimo els meus fills i mato per ells. I teniu raó, potser hauria d’haver parlat tot això amb ell a casa i no en televisió, però és que estic cansada que es digui que vull fer mal al meu fill”, afegia visiblement afectada. Una polèmica familiar de la qual de ben segur que se’n segueix parlant a televisió. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa