El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isabel Pantoja, aïllada i trista des de fa mesos: “No vol fer res”
  • CA

Isabel Pantoja no ha viscut un Nadal molt agradable. El 2021 ha estat un any cruel amb la cantant, que ha perdut la mare i es troba enmig d’una guerra familiar amb els fills. Semblava que havia fet les paus amb Kiko, però la reconciliació no acaba d’arribar i la situació amb Chabelita tampoc no és la ideal. S’esperava que aprofitessin les festes nadalenques per retrobar-se i calmar els ànims, però no ha estat així.

La jove Isa ha explicat a El programa de Ana Rosa què han fet i ha confessat per què no ha visitat la mare a la finca familiar: “Entenc que no hagi volgut que anés a passar el Nadal amb ella. Està desbordada per la mort de la meva àvia i no tenia ganes de plans amb la família. No vol parlar amb mi des de fa temps i entenc que és perquè hem passat unes dates importants i no en té ganes. No està en condicions i no vol fer res. Ha estat aïllada i sola, no vol veure a ningú. La meva mare pateix molt. Crec que el meu deure com a filla és respectar-la. Tinc 26 anys i si no li ve de gust fer res, doncs no ha de tenir problema en dir-m’ho. Jo ho entendré. Sé que la meva àvia era molt important per a ella i que necessita un temps abans de tornar a la seva vida. L’he trobat molt a faltar, a ella i al meu germà. La diferència és que puc entendre la situació de la meva mare, el que no entenc és què fa el meu germà Kiko. Estic molt enfadada amb ell i això no se m’oblidarà amb un sopar”.

Isa Pantoja explica com ha passat el Nadal la família / Telcecinco

Isa i Kiko no es parlen des de fa temps, una mala relació que encara sembla lluny de solucionar-se. De fet, la noia assegura que va enviar-li un missatge per felicitar l’aniversari de la filla i que no li ha contestat ni tan sols a això. Isabel Pantoja mare ha passat el Nadal sola, tal com desitjava. Ara caldrà esperar per veure si aconsegueix millorar l’estat d’ànim i opta per moure fitxa i intentar, així, recuperar la relació amb els fills.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa